En ny witchy drømmefanger

I sidste uge tog jeg en lidt hård beslutning. Jeg tog mine drømmefangere i mit stuevindue ned og skilte dem helt fra hinanden. Det var ikke en nem beslutning, men der skulle simpelthen ske noget nyt. Så 5 drømmefangere blev lavet om til en.

Jeg ville gerne lave en der er mere min stil. Så jeg tog to af mine ringe i forsellige størrelser og viklede noget sort silkebånd om dem. Sammen skulle de danne en "Crescent Moon" (Sådan så månen nemlig ud den dag jeg blev født) og så ville jeg bruge alle mine dyre og smukke prismer på den så solens stråler ikke kan undgå at skinne igennem dem og danne smukke regnbuer i min stue. Og for at få det til at ligne en måne valgte jeg at "tråde den op" i det "hulrum" der så skulle være månen. Og i den blev der også påført lidt prismer.

Jeg elsker at den er simpel men stadig super witchy og krystal-fyldt. Så selvom det var en svær beslutning at "dræbe" mine gamle drømmefangere, så er jeg super tilfreds med den nye og jeg nyder den allerede. Den er meget mere mig!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)