#Blogtober: Halloween Hygge Dag - sådan da...

Jeg tror at jeg bliver nødt til at stoppe med at ligge planer, for det er sjældent at de bliver som jeg forventer. :P Jeg havde planer for dagen i dag - som blev ændret her forleden - men jeg endte med at måtte aflyse selv den nye aftale. Jeg havde nemlig et uheld i Søndags - vred voldsomt om på mit knæ igen og har vredet mig i smerter lige siden flere gange om dagen - så jeg ville ikke kunne holde ud at sidde i mange timer i en bil for at kunne komme til det Jyske og gå i skoven hos min søster. Men det betød så at jeg kunne blive hjemme og have benet oppe og holde det i ro. Eller... forsøge på det.. Jeg er simpelthen så dårlig til at sidde stille ret længe af gangen, men jeg gør da et forsøg.

Derfor havde jeg besluttet mig for at Halloween Hygge i dag. Men.. indtil videre er det ikke blevet til det store Halloween-tema. Jeg fik et lift ned og handle og derudover har jeg gjort lidt skade på min bankkonto ved at have et lille online shopping-spree. Det sker altid når jeg har det skidt. Men jeg glæder mig helt enormt til at få de ting hjem jeg har bestilt. :P Der er blevet købt lidt praktisk, lidt Julepynt, nogle snacks og så lidt makeup. Jep jep jep.. Det gjorde godt for mit triste hjerte. :D

Jeg fik også delt lidt Halloween slik ud til nogle unger tidligere og jeg har været henne og eksperimentere lidt med en limpistol, et led-stearinlys og noget sort maling. Noget jeg tror jeg skal forsætte lidt med i morgen. I hvert fald den del med den sorte maling. Jeg har nogle juletræskugler der skal have et nyt look så de passer ind i den stil jeg vil køre med i år. Og de skal bla. bruges til den nye juleting jeg har på vej. Ihhh det bliver så spændende!!!

Men hvad skal der ske i aften? Well.. Jeg forsøgte at sidde og læse inden aftensmaden, men måtte opgive. Derfor har jeg været henne og tænde en masse stearinlys, sat en Halloween playliste på Spotify igang og så tror jeg, at jeg vil surfe lidt på Netflix eller TVboksen og se om jeg ikke kan finde et par Halloween film som jeg skal hygge mig med i aften. Finde Halloween slikket frem, brygge mig en kop something hot og så bare lade uhyggen sprede sig. Måske endda tage ud og kigge lidt på den smukke blå fuldmåne? Hvis man altså kan se den. :P Der er sikkert møg overskyet.

Har/Havde I nogle hyggelige planer for i dag? ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)