#Blogtober: Efterårs Shopping

● Ansigtsmaske med spøgelser - Jeg kunne simpelthen ikke stå for denne ansigtsmaske, og nu hvor ansigtsmasken er ved at blive en permanent ting i verden pga. Corona, så tænkte jeg at jeg ville have lidt flere til min samling, og denne måtte jeg simpelthen bare have til denne tid på året. Jeg elsker jo det paranormale så denne maske er perfekt til mig og til årstiden. Den er ret dyr - i hvert fald til min økonomi - men da det kun er denne ene jeg har købt så kan jeg lige holde til det. *Hehe* Jeg har købt den hos Love Amelia Designs på Etsy.

● Bogen "The Graveyard Book" af Neil Gaiman - Jeg er faktisk lidt flov over ikke at have læst ret meget af Neil Gaiman - faktisk kun én bog - så jeg tænkte at jeg skulle have mig lidt flere til mine bogreoler. Der er mange jeg gerne vil have, men i denne måned/i år faldt mit valgt på "The Graveyard Book". For det første så er den jo perfekt til årstiden og så skulle den være hyggelig læsning, så derfor valgte jeg at købe den - og den er købt hos Book Depository.

● Halloween slik - Ikiosk har hvert år forskelligt slags slik på shoppen i de forskellige årstider og op til store højtider, og det betyder at der altid er en masse spændende udenlandsk slik i Efteråret og i Julen. Og det kan jeg altså ikke stå for. I år havde de så noget jeg aldrig havde set før og som jeg blev ret nysgerrig efter at prøve, så jeg lavede lige en mindre bestilling i denne måned. Læs eventuelt mit indlæg hvor jeg viste det frem og prøvesmagte det. :)

● Plaid med selvlysende flagermus - Jeg opdagede at Aldi havde Halloween plaider i deres reklame denne måned og der var to jeg var meget interesseret i at få fingrene i. Eller i hvert fald lige kigge på inden jeg købte dem begge eller det ene. Det var et med spøgelser og så dette med flagermus. Jeg var meget tæt på at købe begge, men jeg har så mange plaider så jeg besluttede mig for at holde mig til det ene. Og flagermusene var altså de sødeste og også det plaid der var mørkest. Jeg havde købt begge hvis de var sorte, men.. tja.. dette kom med mig hjem og det er simpelthen så fint. :)

● Grønt græskar - Jeg har længe ville have nogle af de græskar som Plantorama har til salg i Efteråret, men fik aldrig købt nogen. Indtil nu. Vi var nemlig et smut derinde i denne måned og der besluttede jeg mig for at købe et enkelt med hjem. Jeg købte også andre ting, men det er ikke rigtig Efterårs-relateret, så det viser jeg ikke frem i dag. Og jeg blev også snydt af hende der sad ved kassen (Hun endte med at tage fuld pris for ting der var på tilbud og lagde tilbudsprisen OVENI det hele - hvilket jeg først så da jeg sad i bilen på vej hjem), så jeg har ikke ligefrem noget positivt at sige om den oplevelse. Men jeg fik endelig et af deres græskar med hjem.

● Spøgelse - For nogle år siden købte jeg et spøgelse i Føtex og jeg har i år besluttet mig for at have det hængende året rundt i hjørnet af stuen. Men det var lidt ensomt. Så jeg valgte at købe et mere. Det er dog lidt anderledes, men det gør mig ikke noget. Dette købte jeg også i Føtex og de har vist solgt det i nogle år, så jeg er glad for at jeg kunne få fat i det i år. Nu skal jeg bare have fundet nogle flere - gerne mindre i størrelsen, så jeg kan lave en lille "ghostly family".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)