Jeg har testet et par helt nye duftlys fra Cosyhagen

Reklame for Cosyhagen - Sendt til test og anmeldelse.
I September slog Cosyhagen et opslag op på Instagram hvor de søgte efter folk der ville hjælpe dem med et kvalitets tjek af forsendelse, indpakning og selvfølgelig deres produkt, og da jeg jo er en duftlys-addict (Det kommer vist ikke bag på nogen længere) så ville jeg da meget gerne hjælpe dem. ;) Så jeg skrev til dem og tilbød min hjælp, og jeg var så så heldig at få lov til at være testperson.

Cosyhagen gik i luften her d. 1 Oktober, men jeg har fulgt med hos dem i noget tid nu på instagram, og det har været super spændende at se deres forskellige tests og deres jagt på den perfekte glaskrukke til lysene. Og let me just tell you! Deres instagram er simpelthen så æstetisk lækker at scrolle igennem. Man får så meget spa-Skandinavisk-agtige følelser når man ser deres billeder. Og den stil gennemfører de også når det kommer til deres duftlys. Og lysene er håndlavede og 100% veganske, så man kan købe og bruge dem med god samvittighed. ;)

Lysene kom pakket super godt ind i den kasse de blev sendt i. Der var masser af disse skumpeanuts så kasserne med lysene i lå sikkert og beskyttet. Jeg oplever ofte at der kun er denne type skum på toppen og så ligger varerne helt nede i bunden og derfor udsat for stød, men det var ikke tilfældet med denne pakke. Så der er jeg virkelig imponeret over. Og så var det bare et virkelig fint førstehåndsindtryk jeg fik da jeg åbnede pakken. Der var et fint lag af silkepapir udenom det hele med et af deres fine klistermærker og så lå der et lille kort som det første man mødte. Så lækker en detalje. Man få en følelse af luksus og dét er altså skønt.

Som I kan se, så er der også blevet kælet lidt for detaljerne på selve lysene og de kasser de kommer i. Designet er super simpelt men stadig virkelig lækkert at se på. Lysene er viklet ind i det fine silkepapir - igen med deres klistermærke - og der følger et lille kort med som beskriver duftene ned i detaljer og med et hyggeligt lille citat på fra Mathilde - den søde CEO. Så der er gjort virkelig meget for at de kommer sikkert frem og de ser lækre og præsentable ud. Og så elsker jeg simpelthen looket på de glas de har valgt at bruge.

Lysene er så stilrene og jeg er vild med det hvide matte monokrome look de har valgt at gå med. Der er ikke nogle vilde farver der kan være svære at få til at passe ind i ens indretning. Disse ville kunne stå alle steder og stadig se lækre ud. Og så er der lige en lille detalje på hvert lys som skiller dem ud fra hinanden. De har nemlig fået hver deres egen lille farvedetalje. Så helt farveløse er de ikke. Men det er så minimalt at det er perfekt. Og så kommer de med et låg som er lufttæt som gør at man kan holde på duftene i længere tid. Dét sætter jeg virkelig pris på.

Det første lys er med duften "Lychee + Black Tea" og var ikke lige min kop te den første gang jeg duftede til det, men det voksede på mig efter noget tid. Nu synes jeg faktisk at det er en ret lækker duft. Lyset har en topnote af bergamot og appelsin, en mellemnote af sort te og lychee og en bundnote af cedertræ og rav. Det er en mild blomstret duft som stadig er super frisk og krydret. Denne ville være helt vildt perfekt til Foråret og Sommeren.

Det andet lys er med duften "Vanilla + Cashmere" og det faldt jeg for med det samme da jeg åbnede det. Det er egentlig mere til den søde side, som jeg ellers aldrig går efter, men der er bare noget unikt over denne duft som gør den virkelig interessant. Lyset har en topnote af magnolia, en mellemnote af vanilje og en bundnote af moskus og sandeltræ. Der er så mange duft-lag i dette lys og det er så lækkert. Dette lys er som sagt mere over i den søde duft men det har stadig den der friske og krydret mandige duft som jeg elsker når det kommer til duftlys. Så jeg synes ikke at vaniljen er så kvalmende som den ellers normalt bliver i duftlys. Denne duft er super fin til de kolde måneder hvor man gerne vil have lidt varme dufte, men stadig holde det friskt og rent.

Jeg var virkelig spændt på at teste disse lys, da jeg jo er en ret stor duftlys addict og altid er på udkig efter skønne dufte. Og jeg er på ingen måde blevet skuffet over disse. De er så unikke og virkelig interessante og så er de jo bare så smukke og passer perfekt ind i mit hjem.

Cosyhagen sendte også et par testere af to andre kommende dufte med i pakken og hooooooold nu op hvor er de lækre! Den ene er den ultimative soveværelsesduft og den anden ville være perfekt til køkkenet. To dufte jeg ville ELSKE at få lov til at teste også. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)