#Blogtober: DIY - "Farm Fresh Pumpkins" Efterårs skilt

I år har jeg langt om længe fået taget mig sammen til at lave mig et lille Efterårs-skilt. De er meget populære i Amerika og de har så mange fede at man går og bliver ret grøn af misundelse. Og der er bare ingen butikker herhjemme der sælger nogen lignende, så man må jo prøve at lave nogen selv. Desværre ligger jeg ikke inde med de rette materialer og et godt værksted, så jeg har måtte finde en anden løsning. Jeg måtte bruge hvad jeg havde iblandt mine egne materialer og... affald. :P

Jeg fandt noget pap jeg kunne bruge iblandt det jeg skulle have smidt ud, men da det var et lille stykke, så kunne det kun blive et lille skilt. Men det er bedre end ingenting. ;) Og så havde jeg også en lille rest folie med træ-look som jeg kunne bruge, så nu behøvede jeg ikke selv at male et træ-look. Fantastisk! Derudover skulle jeg bruge følgende ting: Et stykke papir, en saks, en blyant, skalpel, skæreunderlag, snor, pensel, maling og noget at lave et hul med.

Jeg klippede den ønskede form ud i pap og tilføjede folie bagefter. Nu skulle der laves en skabelon til motivet. Jeg skitsede det op på et stykke papir og så skar jeg tingene ud med min skalpel. På den måde kunne jeg tegne motivet over på skiltet med en blyant eller kuglepen.

Så skulle mine streger bare males og fyldes ud. Jeg har holdt mig til meget neutrale farver, men man kan selvfølgelig gå lige så meget amok som man ønsker. Men jeg ville gerne holde teksten til sort og så skulle mit lille græskar i toppen være hvidt. Og det sidste step var at lave et par huller til en snor og voíla! Skiltet er nu færdigt. ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)