Min dag i billeder - En afslappende fridag

I dag havde jeg egentlig planlagt nogle ting, men det faldt lidt til jorden. Så derfor besluttede jeg mig for at tage mig en 100% fridag hvor jeg bare dovnede den herhjemme. Jeg har jo også ferie, så det er jo ikke fordi jeg som sådan skal nå noget. Eller.. i hvert fald ikke noget der haster mere end at det kan vente til Søndag. ;) For i morgen står den på familiehygge og jeg glæder mig. Så en afslappende dag i dag var helt sikkert et godt valg. Og jeg har taget lidt billeder i løbet af dagen, så I får i dag et "Min dag i billeder"-indlæg. Here you go. ;)

Ha' en helt fantastisk weekend alle sammen!


En kop choko mokka skulle der til for at vågne ordentligt op i dag.

Næsten skyfri blå himmel fra morgenstunden. Og dejligt koldt.

Lidt hyggelæsning og putning under det nye plaid.

Nu kan de nye juleprodukter fra Yves Rocher købes. :)

Min elskede lille skat gik kold efter en heftig times leg.

To nye bøger ankom i dag. En jeg selv har købt og en anmelderbog.

Og to nye dufte fra Senty.dk ankom også i dag. Perfekt timing.

Dagens aftensmad blev en spinat og karry pastaret. Mmmm...

Aftensnacken og lidt duftvoks blev gjort klar til aftenhygge.

Åhhh hvor jeg dog elsker når denne står tændt om aftenen. Den er så SMUK!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)