#Blogtober: Jeg har fået købt mig lidt Halloween slik

Når det kommer til snacks herhjemme - altså snacks der hører til forskellige årstider og helligdage - så er vi sku røvkedelige. Der er udlandene altså mere kreative og mere villige til at gøre mere ud af specielle dage. Og det misunder jeg. Jeg har i mange år også været pænt misundelig på dem når det kom til snacks og slik, og ja.. jeg burde måske ikke gå så meget op i den slags, men det er sku da lige lidt mere hyggeligt at nyde nogle højtids-relaterede snacks når det er den tid på året, right?

Derfor har jeg i de sidste par år været ret glad for at Ikiosk.dk har kunne tilbyde udenlansk slik og andet lækkert til specielle højtider, og jeg har i de sidste tre år nydt endelig at kunne prøve ting som candy corn i forskellige smagsvarianter og andet Halloween slik, som vi på ingen måde kan få fingre i herhjemme. Og i år skulle der altså også prøves lidt nyt.

Jeg ville egentlig gerne have købt lidt mere candy corn, men de havde det ikke tilgængeligt da jeg smed en bestilling afsted. Jeg har dog stadig lidt tilbage fra sidste år, og det er det I kan se på billederne sammen med det nye. Hvilket er nogle mini KitKats med smag af Pumpkin Pie. Og jeg må sige at hvis det er sådan en Pumpkin Pie skal smage, så er jeg fan. *Hehe* For disse smager virkelig lækkert! Perfekt til en kop choko mokka en mørk og regnfuld aften med en bog i skødet.

Derudover valgt jeg at købe et par poser Sour Punch Bats & Pumpkins da jeg synes de så interessante ud. Og jeg må sige at jeg er glad for at jeg valgte at bestille dem med. For det første så er de dejligt syrlige, og så er det i form af små græskar og flagermus! Det er simpelthen bare perfekt til årstiden. Der er ikke meget i poserne, så de er ret dyre - hvilket KitKat posen så sandelig også var - men det sker kun én gang om året at jeg køber hjem til Halloween, såå.. ja.. Det er en smule selvforkælelse her i Oktober og det tillader jeg altså mig selv at gøre i anledningen af min absolutte favorit årstid. Og det kan faktisk godt ske at jeg ender med at lave en lille sneaky ordre mere i år, hvis jeg ser noget som jeg godt kunne tænke mig at prøve, men dette er hvad jeg har lige pt, og som jeg vil nyde til ReadAThon denne måned og til Halloween. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)