I morgen får jeg svar på mine knæ skanninger! - Forhåbentlig

Jeg er røv nervøs for i morgen. Jeg skal ind på privat hospitalet og have svar på de skanninger de lavede på mig for to uger siden. Jeg har katastrofe tanker hele tiden. Dog har jeg kunne distrahere mig selv i denne uge imens jeg ventede. Jeg har været igang med at pynte op til Jul, jeg har planlagt nogle ting til den kommende uge og så har jeg været sammen med familien i denne weekend.

Det var egentlig meningen at jeg skulle have ordnet en masse praktisk i weekenden og lave et bog-cover makeup look, men da jeg fik besked om at min søster, hendes mand og min niece kom til Fyn, så ville jeg da langt hellere tilbringe nogle dage sammen med dem. Og det har været super hyggeligt. Dog er jeg virkelig træt og udkørt nu. Det er ikke nemt når man bliver så energi-drænet ved at være sammen med så mange over en kort periode. Man bliver helt overstimuleret. Men så må jeg bruge et par dage i den kommende uge på at komme ovenpå igen. Og jeg bliver nok endnu mere drænet efter i morgen. Såå.. det bliver forhåbentlig en stille uge hvor jeg kan komme mig igen i.

Og nu bliver det lidt mere hyggeligt at ligge inde i sengen og hvile mig. Jeg har haft et TV hængende derinde i snart 8-9 år uden at kunne bruge det, så det hang bare og samlede støv. Det er nu blevet taget ned og jeg har så fået et gammelt et med indbygget DVDafspiller op i stedet for. Min søsters mand havde det med til mig og var så sød at hænge det op også. Så nu kan det være at jeg endelig får set alle mine DVDfilm igen. :P Dejligt!

Det kan dog ikke blive i aften. Jeg skal tidligt i seng så jeg kan komme op og afsted i morgen. Så jeg må nøjes med min bog i dag. Men det er også helt okay. Jeg har ikke rigtig fået læst noget i denne weekend, så jeg skal tilbage ind i rytmen. Og når jeg kommer hjem i morgen skal jeg ned og hente en af de første julegaver jeg har købt i år. Men tror jeg sku også at jeg vil tage mig en slapper. :)

Wish me good luck for tomorrow!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)