Julepanik og Julehygge i sigte

Jeg må ærligt indrømme at jeg er en smule i panik over at det allerede er 1. Advent og derfor snart Jul! Hvor blev tiden lige af? Vi er jo lige gået ind i November måned! Damn... Det er ikke fordi jeg ikke er nogenlunde forberedt til Julen, men.. jeg havde bare håbet at tiden ikke gik så stærkt så jeg kunne blive 100% klar. Men ohh well.. Jeg overlever nok. :P

Jeg er dog blevet færdig med at pynte op herhjemme. Jeg fik forleden tilføjet de sidste detaljer i stuen, køkkenet og gangen og så fik jeg lavet en meget hurtig dørdekoration. Jeg mangler stadig at lave et nyt navnskilt til døren, da det gamle er blevet pillet ned, men jeg ved endnu ikke helt hvordan det skal se ud. Så det må jeg se om ikke jeg kan rode lidt med i den kommende uge.

Julegaverne er 95% i hus og jeg har nu også fået købt ind til pakkeleg som skal foregå sammen med familien i næste weekend. Jeg glæder mig helt enormt til at skulle have kalkun med det hele, da vi desværre ikke skal have det Juleaften. *Suk* Åhhh jeg kommer til at savne min julekalkun! Men så skal den bare nydes ekstra meget på Fredag. Og jeg glæder mig også helt vildt til at se min lille niece igen og hendes mor. Der er altså bare alt for langt imellem os.

Jeg er også sprunget ud i noget som jeg endnu ikke har prøvet. Jeg har meldt mig til et "Julehygge Teams møde" med forlaget HarperCollins i December og hold da op hvor bliver det spændende. De har ikke afsløret hvad der skal ske endnu, men de skulle bruge vores adresse så mon ikke det er noget kreativt vi skal lave sammen? Det skal nok blive sjovt uanset hvad. Og se hvem der vælger at deltage den samme dag som mig. Jeg kender nok ingen af dem overhovedet.

Nå.. jeg vil smutte. Julens første risengrød ligger allerede tungt i maven, så jeg tror at jeg vil smide mig i sofaen med en bog. Jeg håber at I har haft en god 1. Advent og at I er klar til Julemåneden. Og husk! Julerierne starter herinde d. 1 December. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)