#BlogXMas: Mine mål for December

__ Hygge mig med at skrive Julekalender indlæg til bloggen
Jeg må ærligt indrømme at det i nogle år ikke har været helt så hyggeligt at holde Julekalenderen kørende her på bloggen. Det kan være utroligt stressende og det kan også virke pænt uoverskueligt at skulle finde på nye ting hvert år og samtidig med finde indhold til alle 25 dage. Men i år vil jeg ikke sætte mig nogle mål om at nå alle dage. Jeg har nogle faste indlæg som jeg skriver hvert år og derudover så vil jeg bare hygge mig med det. Skrive Julerelaterede indlæg når jeg føler for det og når jeg kan overskue det. Og heldigvis har jeg en del af dem lavet i forvejen, så det skal jeg ikke tænke alt for meget på. Dét er satme rart. Så selvom jeg ikke poster noget hver dag, så vil der alligevel komme en del indlæg denne måned. Det håber jeg at I ser frem til og vil tage godt imod.

__ Nyde nogle timer om aftenen hver dag med enten en bog eller en film
Jeg vil tillade mig selv at dovne den lidt i denne måned - i hvert fald når det kommer til aftnerne. Jeg er ikke god til at slappe af og få ro til hovedet, men jeg skal altså gøre et forsøg. Og i denne måned har jeg besluttet mig for at gøre noget ved det. Se om ikke jeg kan gøre det til en fast ting som jeg kan fortsætte i det nye år. Jeg stresser for meget og jeg sætter alt for mange planer for mig selv og giver mig selv alt for mange opgaver. Det er ikke sundt og godt for min ADD-hjerne. Såå.. Mere læsning og mere filmhygge om aftenen. Dét skal den stå på fra nu af.

__ Prøve en ny gløgg
Jeg fik aldrig fuldført dette punkt sidste år, så i år skal det altså være. Der findes så mange forskellige slags gløgg så det burde ikke være så svært at gøre det til en fast tradition hver Jul. Og i år vil jeg gøre det til en mission at finde en ny slags gløgg at prøve. Har I nogle forslag?

__ Se om jeg kan finde noget mere Julepynt der passer til min stil
Det er egentlig ikke fordi jeg mangler noget, men jeg har et ønske om at have en masse forskellige falske juletræer jeg kan fylde mit hjem med hver Jul. Og hvis jeg kan finde nogle nye hvert år så kan min samling begynde at gro. Derudover går jeg efter ting i råt træ og ting der er meget neutrale og Skandinaviske i stilen. Altså den stil jeg selv har i hjemmet på denne årstid. Så det er ting i farverne sort, hvid, sølv, støvet grøn og træ-look.

__ Deltage i mit første forlags-arrangement
Jeg skulle have deltaget i mit første bog-arrangement og bog-festival i år, men pga. Corona, så blev begge dele aflyst og det var virkelig trist. Så da HarperCollins sendte en mail om en online julehyggeaften over et teams-møde, så gik jeg straks igang med at finde ud af om mit webcam i bærbaren stadig virker og om jeg kunne deltage i sådan noget teams-halløj, og da det så ud til at være iorden så meldte jeg mig straks til. Så det glæder jeg mig til. Jeg er en smule nervøs, men hold da op hvor bliver det da også spændende!

__ Gøre min kalender 100% klar til årsskiftet
Jeg købte nyt "indmad" til min kalender i sidste måned og jeg gik igang med at gøre det klar til det nye år, men jeg blev ikke helt færdig. Jeg har sådan en faux læder kalender hvor man kan købe nye kalendersider til, og sådan en lille pakke køber jeg nu hvert år og får skrevet de ting i som jeg fast har stående i den. Dvs. fødselsdage, Wiccanske helligdage, andre mærkedage og hvad jeg ellers holder styr på. Og det inkluderer også en daglig tracker. Det plejer at være et par dages arbejde, men det er så meget tiden værd. Og det gør den ekstra personlig.


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)