#BlogXMas: 2020 Juleprodukterne fra The Body Shop

Jeg må ærligt indrømme at jeg blev meget skuffet da The Body Shop offentliggjorde årets Juledufte. Jeg havde virkelig håbet på noget nyt og noget lækkert, men... sådan blev det desværre ikke. Eller jo der er én ny duft, men den symboliserer på ingen måde Jul for mig, så det er et virkelig dårligt valg fra deres side af hvis I spørger mig. Det er en kæmpe ommer.

Igen i år har vi en kedelig vanilje duft. Inden for de sidste 5-6 år har de haft en vanilje duft i 5 af årene og det er altså ekstremt kedeligt. Et par gange har der været en lille version i den med vanilje, men det har været med vanilje hver gang.

Og det samme gælder med deres bær duft. Igen har der været enkelte forandringer i den, men stadig med duft af bær. Det bliver simpelthen for meget.

3 af årene har de haft en blommeduft, hvilket jeg også synes er for meget, men den har de så ikke valgt at gentage i år. I stedet har de valgt en duft der er så langt fra at have noget med Jul at gøre. Jasmin. Helt seriøst? Det kan de da ikke mene?

Jeg havde virkelig glædet mig til at skulle købe nogle lækre dufte fra dem i år, men.. sådan blev det altså ikke. For første gang i 6 år har jeg ikke købt Juleprodukter fra The Body Shop. Det føles så forkert og så trist. Men de har virkelig skuffet mig i år.

Hvis de skal fange min interesse igen så skal de virkelig til at tage sig sammen. Jeg ville freaking elske hvis de ville lave dufte som fx "Appelsin med karamel eller krydderier", "Gran med noget friskt eller krydret", "Æble med karamel og krydderier" (Jeg ved at denne har været der før, men det er så mange år siden og de kunne jo lave en der duftede af æbletærte eller noget. Mums!), "Julekager - med fx kanel duft" og noget "Gløgg-agtigt". Prøv noget nyt for fanden! *Haha*

Så ja.. ingen Julekøb hos The Body Shop i år. Det er heller ikke fordi jeg mangler Juleprodukter, da jeg jo stadig har en del på lager fra de forrige år, men.. jeg er jo begyndt at samle lidt. Og det er trist hver gang jeg får brugt en af duftene op, men de skal jo bruges. :P Derfor håber jeg virkelig også at de begynder at tage sig sammen og får lavet nogle dufte der er interessante og nye som jeg kan købe og teste i de kommende år.


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)