#BlogXMas: DIY - Julekrans til døren

Så er jeg klar med endnu en DIY og denne gang har jeg været henne og lave en simpel krans til døren. Jeg har de sidste par år lavet en ny, så der er et par stykker I kan lade jer blive inspireret af. Denne er endnu en af de simple og meget naturligt udseende kranse og derfor meget ... Skandinavisk?! ;) Så hvis du er til den stil, så er denne DIY muligvis noget for dig. Og så kræver den meget lidt materiale og tid. Det er en meget nem krans at lave.

Til denne krans har jeg brugt en naturkrans, noget ståltråd, en tang til at klippe ståltråd over med, nogle grankogler, falske hvide bær og falsk gran. Her kan I selvfølgelig vælge at bruge rigtig gran, men det er op til en selv. Og hvis man ligger inde med ting fra skoven som man gerne vil bruge, så bruger man selvfølgelig det. :) Og man kunne også tilføje en lille lyskæde til kransen så den kan have lys i om aftenen. Det kunne se virkelig fint ud.

Jeg valgte at klippe lidt i de falske krangrene for at få dem til at sidde pænt i kransen. Jeg fjernede derfor det nederste stykke af grenen og brugte den stump til at give lidt mere fylde forskellige steder. Og så tilføjede jeg lidt falske bær hist og her også. Man kan vælge at fylde hele kransen ud på denne måde, eller man kan lade nogle steder være så det ser sådan lidt tilfældigt ud. På den måde kan man stadig se lidt af naturkransen imellem "klaserne" af pynt.

Og så blev det tid til at sætte de sidste detaljer på - nemlig grankoglerne. Disse skal dog lige have en gang ståltråd før man kan sætte dem fast på kransen. Ståltråd vikles rundt om bunden på koglen - ind imellem rillerne - og snoes sammen. Så er man klar til at vikle den på. Og her ser I det færdige resultat. Super nem at lave og dejligt simpel. Og så kan den jo genbruges år efter år og man kan tilføje eller fjerne ting på den alt efter hvilken stil man gerne vil køre med det pågældende år.Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)