#BlogXMas: En hyggelig JuleTAG

__ Har du Julekalender på bloggen i år?
- Både ja og nej. Jeg ville egentlig gerne have haft indlæg til alle 25 dage, men jeg kunne simpelthen ikke vride min hjerne mere og finde på nye idéer til indlæg, så det blev ikke til så mange denne gang. Derfor mit delte svar. For der er og kommer lidt Julekalender indlæg hist og her igennem Juledagene men ikke hver dag. Men lidt en gang imellem er jo også fint, ikke? ;)

__ Er der nogle nye Julefilm du gerne vil se her i December?
- Jeg har ikke fået set "The Christmas Chronicles 2" endnu, så det er helt klart en af de nye film på Netflix jeg gerne vil se i år. Men derudover så vil jeg bare gense nogle af de gamle klassikere når jeg finder tid om aftenen til det. Og hvis jeg skal anbefale jer noget at se på Netflix så synes jeg helt klart at I skulle se serien "Dash & Lily". Ohhh my den er hyggelig, følelsesladet og julet. ;) Og "Holidate" er virkelig også skøn.

__ Har du købt nyt Julepynt i år?
- Jeg vil ikke afsløre alt for meget, da jeg kommer til at vise det frem senere på måneden, men jeg har da fået købt en smule. Okay.. en del faktisk. Jeg har blandt andet købt noget i IKEA som jeg er på jagt efter denne Jul og egentlig hvert år og derudover er der nogle småting som jeg enten altid leder efter eller som jeg bare faldt pladask for i år. Så ja.. Jeg har fået købt lidt nyt julepynt denne Jul. Udover julet ting som jeg har tænkt mig at bruge hele året fremover.

__ Er du færdig med at købe Julegaver?
- Det er jeg ja. Jeg fik ordnet det sidst i sidste uge og det er så rart. Jeg plejer normalt at prøve at ordne det inden December, men i år var det altså bare virkelig svært. Der har ikke været råd til det store i år, men jeg skal da lige love for at det ikke blev nemmere at købe noget af den grund. Så jeg har måtte være lidt kreativ, og så håber jeg bare at folk bliver tilfredse nok. Jeg har i hvert fald ikke kunne gøre det bedre i år. Personligt synes jeg at jeg har klaret det ret godt.

__ Hvad læser du lige nu?
- Jeg er lige blevet færdig med bogen "What Happens at Christmas" af Evonne Wareham, som er en julekrimi, og nu er jeg igang med bogen "Nine Lives of Christmas" af Sheila Roberts som er en af de klassiske feel-good sukkersøde romantiske julehistorier. Dem kan man altid lige læse et par stykker af op til Jul. Right? ;)

__ Hvordan vil du beskrive din Julepynt-indretning i år?
- Den er meget... "grannet". :P Jeg har i år så mange grantræer i min indretning at man skulle tro at jeg var igang med at skabe min egen lille granskov. Og det er jeg nok også. ;) Jeg har også en del grankogler smidt ind hist og her. Så min Julepynts indretning i år er nok meget granskov-agtig. Der er i hvert fald en masse grønt, lidt sort og.. ja.. træ-detaljer. Og jeg elsker det!

__ Hvad er dine planer for Nytår?
- Det samme som det har været de sidste mange år. Bare mig og Cosmo herhjemme med god mad, hygge og lidt snacks. :) Jeg gider ikke de der store fester og sammenkomster og masser af druk og krudt mere, så hvis jeg bare kan få lov til at hygge herhjemme for mig selv så er jeg glad. Så der bliver handlet ind til god mad, bobler og lidt snacks og så skal jeg bare sidde og putte under varme tæpper i sofaen sammen med Cosmo. Og jeg skal især hygge med "Chilling Adventures Of Sabrina" da sæson 4 udkommer på Netflix d. 31 December.


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)