En lille privat update på en meget grå og tåget dag

Der sker virkelig intet her hos mig for tiden og jeg er efterhånden ved at være en smule træt af det. Eller der sker selvfølgelig lidt en gang imellem, men på ingen måde noget interessant jeg tænker I kunne være interesseret i at læse om. Vi har bla. haft problemer med varmen i boligblokken og det har taget nogle uger at få løst det problem. As I just told you - intet videre interessant. Derudover deltager jeg i en masse telefonmøder hver uge. Igen - virkelig ikke interessant. Og fordi der bare intet spændende sker, så har jeg det sidste stykke tid begravet mig i bøgernes verden. Så det er minimalt hvad jeg oplever for tiden. Også derfor der ikke rigtig har været nogle updates fra privaten i et stykke tid her på bloggen. Men der er tilgengæld et par ting jeg ser frem til i de kommende uger.

I morgen har jeg en spontan aftale med de gamle. Min søster (+ kæreste) og niece kommer til Fyn så jeg skal tilbringe lidt hyggetimer sammen med dem. Og hold da op hvor jeg glæder mig. For det første så savner jeg menneskelig kontakt og så savner jeg virkelig min søster og niece. Så det bliver simpelthen så rart at se dem igen.

D. 6 Marts går Melodi Grand Prix i luften og det er jo noget som er en fast tradition for mig at se. Desværre spolerede "The Bitch Corona" det sidste år, og det var virkelig surt, da jeg personligt synes at vi havde et ret stærkt nummer i puljen. I år... well.. Jeg har smålyttet lidt til de sange vi kan vælge imellem og jeg er langt fra imponeret. Niveauet er simpelthen så lavt og jeg ser ikke en eneste af dem komme op i toppen af listen når det internationale skal afholdes. Så jeg er skuffet men jeg skal alligevel hygge med det når det løber over skærmen.

Noget andet jeg ser frem til er, at jeg også har lidt bøger på vej og en bestilling til endnu et kreativt projekt, så jeg venter også spændt på at posten tager sig sammen og finder vej til mig. Jeg har stadig et par småting jeg skal have bestilt hjem, men jeg venter lige til jeg ved, hvad jeg kan tillade mig at bruge sidst på måneden, da det er liiiiidt dyrt. Så det bliver spændende. Og nu hvor vi er ved shopping, så har jeg de sidste par måneder fået købt mig lidt forskelligt med duft af gran og et virkelig smukt sæt månekort.

Det er begrænset hvad man kan få med duft af gran - især efter Jul - så det er mest rengørings-produkter jeg har kunnet få fingrene i. Men jeg er så glad for endelig at have det til rådighed. For jeg har en KÆMPE kærlighed til den duft, sååå... lige så snart jeg falder over noget med granduft så køber jeg det. Eller.. ikke altid, men for det meste. Og det sker ret sjældent, så det er ikke et problem. :) Jeg har dog været heldig at finde et par duftolier med granduft (de er dog ikke helt hvad jeg havde håbet duftmæssigt), et par duftlys og en rumspray - med granduft selvfølgelig. Noget jeg skal have fat i næst er en håndcreme fra Natura Siberica med duft af gran og muligvis også en hårkur fra samme brand. Men det må vente lidt. I know. Jeg er lidt gran-addicted. ;)

Sidst men ikke mindst, så besluttede jeg mig også for at give mig selv en Valentins gave denne måned. Når man ikke har andre der kan forkæle en med den slags ting, så må man jo klare det selv. Og det blev så et virkelig smukt sæt månekort - eller orakelkort som de også kaldes. Jeg så det på Instagram for - længe siden - og jeg har ikke kunne slippe tanken om det lige siden. Så da jeg så at en af de danske webshops, der sælger den slags ting, havde det på lager, så måtte jeg altså bare have det. Og nu er det mit og jeg elsker det virkelig allerede.

Og nu er det Vinterferie. Det er sku rart med lidt pause i telefonmøder og andre pressende ting. Det psykiske har det ikke godt, men jeg forsøger at skubbe det lidt væk fra mig. Jeg bliver så drænet af alle de problemer. Og det hjælper ikke når jeg gang på gang bliver skubbet i knæ eller får spændt ben for mig. Så i denne uge får alt lov til at blive skubbet væk og glemt for en stund. Jeg har brug for at kunne ånde igen og bare føle mig en smule mere i ro. Så.. derfor får jeg læst en del for tiden og jeg elsker det. :) Det er den perfekte pause fra livet. Udover at putte med ham her selvfølgelig.

Hvad skal I bruge Vinterferien på?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)