Anmeldelse af "En enkelt lille ting" af Erin Watt

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Erin Watt - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Åhhh endnu en skøn bog af Erin Watt er blevet udgivet hos forlaget Flamingo og jeg har været så heldig at få den tilsendt. Jeg blev forelsket i Erin Watts bøger efter at have læst "Royals"-serien og i sidste måned anmeldte jeg bogen "Den ægte vare" her på bloggen også. Og nu er jeg klar med anmeldelsen af "En enkelt lille ting". Åhhh lad os endelig få flere af hendes bøger. :P

Beth mistede sin søster for tre år siden og det har ændret hendes familie. Den smule frihed hun havde før bliver kun mindre og mindre, da hendes forældre nu holder hende i meget stramme tøjler, og det giver hende lyst til at overskride reglerne. Hun tager derfor en aften til fest med totalt fremmede mennesker og i en by som ikke ligefrem har det bedste ry. Og her møder hun Chase som hun forelsker sig pladask i. Men der er noget hun ikke ved. Han er nemlig den sidste hun burde finde sammen med.

Hendes spontane beslutning bliver opdaget af hendes forældre og det betyder at hun mister bil, valg af college, mobil, jobs og sin dør til værelset. Og det stopper ikke der, for hun kæmper imod. Det er så uretfærdigt at hun skal straffes pga. hendes søsters død. De kan da ikke alvorligt mene at hun skal holdes fanget på den måde? Hun har jo bare opført sig som enhver anden teenager!

Men hun har stadig Chase og deres aften sammen. Nu skal hun bare prøve at få kontakt til ham. Men første dag på skolen hvor han dukker op bliver slet ikke som forventet. Folk på skolen behandler ham som en skurk. Som det værste menneske på jorden. Og de river Beth væk fra ham hele tiden. Hvad er det der sker? Hvem er Chase siden alle hader ham?

Da svaret bliver afsløret er det som at få en mavepuster. Han var føreren af den bil der ramte hendes søster. Den aften hun blev dræbt. Han er så meget ikke en person som hun burde føle noget kærligt for. Hun burde hade ham lige så meget som de andre. Ønske ham smidt ud af skolen og langt væk fra deres by. Men hun kan ikke slippe deres første aften.

Chase starter virkelig med modgang efter sin løsladelse og chokket efter at finde ud af, at hans nye veninde er søster til hende han slog ihjel var skrækkeligt. Han har det virkelig dårligt med hvad han har udsat hende og hendes familie for. Han har voldsom skyldfølelse. Og derfor må han undgå hende for alt i verden. Men det er umuligt. Beth er stædig og han kan faktisk heller ikke ignorere sine følelser for hende. Deres tiltrækning til hinanden er for stor. Men kan deres kærlighed til hinanden overhovedet overleve alt det kaos der sker omkring dem? Alt det had, terror og manipulation. Har de overhovedet en chance for en fremtid sammen? Skal det måske endda vise sig at Chase ikke er den eneste skurk der er skyld i Beths søsters død? Kan det måske redde dem?

Dette er simpelthen så sød og hjerteskærende en historie. Man føler virkelig med begge hovedpersoner og man sidder hele tiden og ønsker at deres konstante modgang fra folk omkring dem stopper. To sider af en tragedie som finder trøst og kærlighed hos hinanden. Dét er da smukt. Jeg ville dog ønske at bogen ikke sluttede så hurtigt. Jeg ville gerne have haft mere! Erin kunne godt skrive en efterfølger hvor vi får lov til at følge dem begge igennem college. Right? ;)

Hvis man trænger til en virkelig god historie om tragedie, kærlighed og modgang, så er denne bog helt klart en jeg vil anbefale jer at læse. Super hyggelig til en rolig weekend i solen. Men pas nu på - man kan godt komme til at knibe en enkelt tåre eller to.

Min Goodreads rating:
★★★★✩

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)