Et tilbageblik på April måned og lidt Shopping lækkerier

April er ved at runde af og hold da op en måned det har været. Den startede ud med en virkelig hyggelig Påske-weekend sammen med familien. Derudover fik jeg ændret lidt på bloggens design. Ikke noget vildt og voldsomt, men der var et par detaljer som jeg gerne ville have opdateret. Jeg har også fået læst en masse og jeg er faktisk inde i en ret god rytme lige pt. Jeg har også fået nydt vejret nede i haven sammen med en nabo og for mig selv og så har jeg haft et stille og roligt ReadAThon sidste weekend. Så det har faktisk været en ganske okay måned. Sådan må Maj måned også gerne blive. Stille og rolig med en masse hygge ved siden af de faste aftaler. Men jeg vil gerne bruge mindre penge fra nu af. For hold nu op hvor har jeg fået shoppet en masse siden årsskiftet.

Jeg har taget lidt af det frem så jeg kunne tage billeder af det og vise jer det her på bloggen. Noget af det første jeg købte var et imiteret sort lammeskind fra BilligBlomst. Jeg har altid gerne ville have sådan et, så da jeg alligevel skulle have noget fra den shop, så besluttede jeg mig for at købe det hjem. Og det er simpelthen bare så fint!

Derudover så endte jeg også med at handle lidt fra IKEA da jeg kunne få det tilsendt til posthuset i Føtex. Jeg ville nemlig gerne have nogle flere sorte lanterner og så har jeg været på udkig efter et lille ur, som jeg kunne placere så jeg kunne se det fra altanen. Og IKEA havde det helt perfekte ur. Et super sødt mini ur som jeg har stående i soveværelsetvinduet og det er helt perfekt til formålet.

Jeg faldt også over nogle hudpleje produkter fra Bielenda som LuxPlus sælger og da de var med duft af ananas så tænkte jeg at de kunne være perfekte til Foråret og Sommeren. Og jeg var virkelig tæt på at løbe tør for min ansigtscreme, så jeg tænkte at jeg så passende kunne købe disse produkter hjem og prøve dem. Og jeg elsker cremen! Så den købte jeg også med duften af appelsin og lime. Nu har jeg ansigtscreme til det næste lange stykke tid. Fantastisk!

Jeg endte også med at købe et par sorte shower poufs fra Badeanstalten da jeg skulle lave en bestilling fra Mecindo. Jeg har altid gerne ville have nogen der passer bedre til resten af mine ting på badeværelset - som er sort - så da jeg så disse i sort, så måtte jeg bare have et par stykker med hjem. Jeg elsker min mint læbepomade fra Badeanstalten, så jeg købte også sådan en med til mit "lager", men jeg var også tæt på at købe nogle af deres faste sæbebarer. Ohhhh my de lyder lækre. Men måske jeg en dag får mulighed for at teste dem. ;)

Jeg har også fået købt mig et nyt sæt sengetøj fra Jysk, men det ligger og er klar til at blive vasket, så det tog jeg ikke lige frem til billederne. Jeg har nemlig fødselsdag i næste uge og da det var på tilbud, så besluttede jeg mig for at købe det til mig selv som en fødselsdagsgave. Det er det bedste jeg har og nu har jeg så to sæt. Nu mangler jeg bare et lagen mere, så kan jeg smide flere af de gamle ud. Men det var ikke på tilbud, så det må vente.

Der er også sket en smule ude på altanen.

Jeg håber nemlig at jeg snart kan lave lidt flere ændringer derude. Min plan er at jeg skal have flere blomster derude i år og det kræver at jeg får lidt smartere opbevaring. Jeg har tidligere brugt små skamler til at have mine blomster stående på og et par krukker hængende på lægten der holder på hønsenettet, men det har begrænset mig en hel del. Så nu skal der ske noget andet. Jeg har fået købt mig en planteopsats fra Søstrene Grene som fylder en del mindre end den skammel jeg havde stående og så er den højere og jeg kan derfor få mine blomster mere op i solen.

Og så skulle jeg selvfølgelig også have nogle flere altankrukker. Jeg håber stadig at jeg får mig en blomstertrappe så jeg kan hænge krukkerne op og jeg vil gerne køre i farverne grå, sort og grøn så jeg var heldig at jeg kunne få en sort krukke hos Søstrene Grene og at Jysk havde nogen i en fin salvie grøn. Så nu er jeg klar til at dekorere altanen når det sidste kommer på plads. Og så skal der købes lidt flere planter. Åhhh jeg glæder mig. :D

Så ja jeg har fået shoppet en del og det gør ondt, men jeg er også virkelig glad for mine nye ting. :P Men nu bliver jeg altså nødt til at slappe lidt af. Min konto kan ikke blive ved med at holde til det. Så jeg må se om ikke Maj måned kan blive bedre på det punkt.

Jeg må hellere slutte af for nu. Jeg håber at I får en fantastisk forlænget weekend når vi når dertil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)