Så blev jeg sørme et år ældre ifølge kalenderen

Min fødselsdag er ikke rigtig noget der bliver fejret, men en gang imellem sker det at jeg alligevel får tilbragt dagen eller weekenden før/efter sammen med familien eller en veninde, og det samme skete i år. I Lørdags kom min søster + kæreste og min skønne lille niece nemlig til Fyn og så stod den på boller, kakao og kage. Slet ikke dårligt. :P Og vi endte også med spontant at køre til en af vores lokale strande så Saga kunne få lov til at se vandet og en strand for første gang i sit liv. Og hun elskede det! Især at "plaske". Hun stod og kastede sten i vandet og det underholdt hende fortræffeligt. :D Dejlige unge. Hun fik sig også vildledt ud i vandet flere gange, men det er lige tidligt nok på året, så det fik vi stoppet ret hurtigt igen. Men det tegner godt. Måske hun også vil komme til at elske at soppe lidt rundt til Sommer. Så det er ikke sidste gang at hun skal med ud til vandet. :)

Jeg blev også meget overrasket over at de havde aftalt at give mig et lille forskud til en ny telefon, så jeg fik et gavekort i weekenden også. Min telefon skulle have været skiftet ud for flere år siden da den begyndte at have problemer, men jeg har ikke ville indse at den var ved at være færdig. Men nu vil den ikke mere. Der er ingen hukommelse tilbage på den længere selvom alt er blevet slettet og den er blevet renset og fået en fabriksgendannelse. Såå.. den er ved at være godt død. Men jeg mangler stadig at finde en del penge så jeg kan få råd til den jeg har kigget på, så der går nok et par måneder endnu før det kan lade sig gøre. Så jeg håber at den gamle telefon holder så længe. Det er sørgmodigt at skulle sige farvel til min Huawei P9 Lite dog, og den nye kan ikke helt nå den jeg har nu, men den er bedre end ingenting. Og et mærke jeg endnu ikke har prøvet. Så det er lidt spændende.

Så indtil videre skal de have mange tak for mit mobil-forskud. Havde det ikke været for dem, så havde jeg nok ikke haft mulighed for at få mig en ny og det ville have været ret skidt. Især når jeg poster så meget på Instagram som jeg gør og når jeg skal være tilgængelig for kommunen og de personer jeg har hængende over hovedet på mig. Så thank you!

Og de gamle skal have tak for lækker mad i går som var min fødselsdags-dag. Tak tak tak!

Så jeg har haft en skøn weekend og start på ugen. Og selvom vejret er virkelig gråt og trist, så har jeg det faktisk okay. Denne uge sker der ikke ret meget i så jeg har mulighed for at nyde det fuldt ud og lade op til den alm. hverdag igen i næste uge. Jeg håber at I har haft en god weekend og at I huskede at stille lys i vinduerne i går aftes. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)