En lille opdatering på altanen

Mine planer for altanen er blevet udskudt, så jeg har været henne og lavet en alternativ løsning i dag. Det kommer nok ikke til at holde så længe på denne måde, men indtil videre fungerer det ret godt. Jeg har stadig et par altankrukker hængende på lægten der holder på nettet og derudover har jeg også blomster i en krukke som står på en planteopsats fra Søstrene Grene.

Det nye er så de grene jeg har fået hængt op på nettet. Det er dette som jeg er i tvivl om om det kan holde til vægt og vind og vejr, men det må tiden vise. Jeg har valgt kun at hænge to op og derpå har jeg så hængt mine andre altankrukker, en lille metalspand og min planteskovl. Super simpelt men også super fint hvis jeg selv skal sige det. Og sidst men ikke mindst så har jeg også tilføjet lidt prismer. Jeg kunne simpelthen ikke lade være. :P

Nu mangler jeg bare lidt blomster at plante i krukkerne. Så jeg må på udkig efter nogen i næste uge. Jeg tænker at jeg vil have en gul, orange og pink plante så der er lidt forskellige farver derude. Kunne jeg finde en blå også ville det være perfekt, men.. tja.. Jeg må se hvad jeg kan finde.

Så nu må det altså også godt snart blive altan-vejr igen. Alt det regn, storm og torden er ikke ligefrem ideelt altanvejr. Og jeg vil så gerne slæbe altan-madrassen op så jeg kan gøre det super hyggeligt derude. Men ohhh well.. Det må vente lidt endnu. ;)

Men det var lige en lille update fra altanen. :) Hvad synes I?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)