Den perfekte gadget til mobilen - Et Mobil Sleeve

Siden jeg fik min nye mobil har jeg stået og manglet et sleeve, da det gamle ikke længere passede. Men jeg har simpelthen ikke kunne finde et der passede til størrelsen af den nye mobil da den er ret lang. Og jeg kan ikke undvære et, da jeg gerne vil beskytte mobilen så meget som muligt når den ligger i tasken eller lommen og undgå alt for mange ridser og tryk på kameraet. Så jeg var på jagt efter et online, men opgav ret hurtigt. Men så kom jeg i tanke om at Anja fra Daisy homemade havde postet noget på Instagram på et tidspunkt, hvor hun tilbød at man kunne bestille booksleeves efter eget ønske af design, og så fik jeg idéen til at spørge hende, om det måske kunne være en opgave hun ville prøve at løse. Og det ville hun gerne! Fantastisk.

Så hun fik nogle ca. mål af mobilen og jeg fik lov til at vælge stoffet og tilføjelsen af en lille lomme foran til kort og indkøbsseddel. Og da jeg ønsker at mobilen ikke skal falde ud af den, så tilføjede hun også en knap foroven. Og hun har endda valgt at overraske mig med at vælge et af de andre stoffer jeg godt kunne lide til indersiden! Så jeg har min elskede ræv (og grantræerne) med mig i det sleeve også. Jeg blev så rørt. Og sleevet er i den helt rigtige størrelse så det kunne ikke være mere perfekt. Det har været alle pengene værd, så jeg kan varmt anbefale jer at give hendes Instagram profil og webshop et besøg. Jeg er i hvert fald super imponeret af det arbejde hun har lavet.

En anden ting jeg ikke havde forventet og blev overrasket over var at hun havde besluttet sig for at sende en sød lille pin med AF EN RÆV! (I kan se den på det første billede.) Jeg indrømmer at der kom et lille hvin ud af mig da jeg fik åbnet for pakken og så den samt de søde klistermærker som også lå og gemte sig i den. Jeg har faktisk ville købe den pin og klistermærket af ræven siden jeg faldt over hendes Instagram profil, men da de ikke var til salg på webshoppen, så troede jeg ikke at man kunne få dem længere. Så derfor blev jeg simpelthen så glad for at finde dem i min ordre. Tak tak tak Anja! Det var lige hvad jeg havde brug for i disse dage hvor det hele er lidt angstfyldt herhjemme.

Jeg kan som sagt varmt anbefale jer at kigge forbi hendes sociale medier og måske står I selv med en bestemt ting I ønsker at få kreeret. Så måske det kunne være noget Anja kunne lave. Ellers har hun andre virkelig fine ting til salg. ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)