En hyggelig dag med lidt shopping og kig på smukke bevaringsværdige træskibe

I går var en virkelig hyggelig dag. Mit knæ er smadret, men det var alle smerterne, sveden og anstrengelserne værd. Jeg skulle nemlig ses med Jeanette som jeg ikke har set i snart et år. Det var vist i August 2020 vi sidst så hinanden. Så nu skulle vi altså finde på noget. Og det blev så til en hygge-dag i går. Vi startede med at køre mod Svendborg hvor vi skulle snuse lidt til butikker - og bruge lidt penge (ups). Jeg fandt ikke halvdelen af det jeg gerne ville have fingrene i, men jeg overlever. Og det gør min bankkonto så også. :P

Vi blev ikke i Svendborg ret længe, da der pludselig bare kom mange mennesker, og da vi egentlig ikke havde mere vi som sådan ville kigge på, så fandt vi tilbage til bilen og kørte imod Faaborg igen.

Og her i Faaborg mødte vi så de mange bevaringsværdige træskibe som var på besøg i forbindelse med "Fyn rundt". Vi så dem dog ikke med sejl oppe - ville ellers have været et virkelig flot syn - men vi så et par af dem sejle ind og lægge til kaj. Og igen var der sort af mennesker. Men jeg var ret skuffet over udvalget af boder de havde sat op nede omkring havnen. Jeg troede at der ville være flere og måske endda nogen med specielle delikatesser eller andet lækkert, men.. nej.. Der var nogle madboder og et par med dyrt alkohol, men det var det. Så det var hurtigt overstået. Øv øv øv...

Men det var hyggeligt og rart at ses med Jeanette igen. Jeg ser frem til næste gang hvor vi skal hygge. Om det bliver her i Faaborg-området eller om vi skal ses lidt længere mod nord, ved vi ikke endnu, men forhåbentlig går der ikke et år igen. ;)

Resten af dagen i går stod på afslapning og benet oppe så det kunne få lidt ro. I dag skal jeg egentlig også holde mig i ro, men jeg har intet spiseligt i skabe og køleskab som ikke er snacks, så jeg burde virkelig tage ned og handle lidt ind. Jeg ville egentlig gerne have ventet til i morgen, men.. det kommer nok ikke til at ske. Så afslapningen må blive bagefter. :) Så nu vil jeg smutte ud af døren inden regnen kommer. Ha' en fantastisk Onsdag alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)