Anmeldelse af "Hvis sandheden skal frem" af Sara Ejersbo

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Sara Ejersbo - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Så er jeg klar med en ny boganmeldelse til jer her på bloggen. Denne gang har jeg læst bogen "Hvis sandheden skal frem" af Sara Ejersbo som forlaget Flamingo var så søde at sende min vej i April måned. Jeg har ikke før læst nogle af Saras bøger, så jeg var spændt på denne. Og da den lød meget alla de spændingsromaner som jeg nyder at læse en del af, så kunne det da ikke gå helt skævt, vel?

En aften i byen med en ny veninde og kollega, støder Rebecca på en fyr som hun nærmest flygtede fra for fire år siden. En fyr der knuste hendes hjerte. Men hun har det godt nu. Fremtiden er planlagt og hun har en fantastisk kæreste. Så Victor skal forblive fortid. Men hun er totalt håbløs når det kommer til at afvise og holde afstand til ham. Han påvirker hende stadig voldsomt. Og da hun på sit nye job får til opgave at skulle rådgive ham i forbindelse med hans firma, må hun se sig slået. Men måske er det dét der skal til for at sætte et punktum for deres "forhold"?

Men damn hvor er Victor dog bare lækker og charmerende. Han giver hende forbudte tanker. Men hun har en kæreste! Hugh flytter til Danmark for at bo sammen med hende. Det er da super romantisk! Så hun må bare koncentrere sig om arbejdet og sparke røv i den måned hun er der. Og at gå med til at være venner med Victor igen er da okay. Ikke? Det kan der da ikke ske det store ved?

Som dagene går indser Rebecca at hun ikke kan holde ud at føle sig fanget. At føle at der mangler noget i sit forhold til Hugh. Hun mangler spænding og eksplosive følelser. Men det gør hende også bange. Kysset med Victor var måske bare en misforståelse. Men... alligevel føles det anderledes denne gang. Og det forvirrer hende. Måske hun alligevel burde springe ud i det? Se om der måske ligger mere i det? Men det betyder at hun må give slip på Hugh før det er for sent.

Og hun har da også en fantastisk aften med Victor på en forretningsrejse. Men Victor lader ikke til at have forandret sig. Hans firma er stadig vigtigere end noget andet for ham. Rebecca har aflæst ham forkert. Og nu flygter hun igen. Eller ikke flygte - bare starte på en frisk og få styr på sine tanker og følelser igen et andet sted. Men som dagene går går det efterhånden op for hende at hun igen har nægtet sig selv det hun gerne ville have. Hun er igen stukket af hvor hun i stedet skulle have kæmpet for det hun gerne ville have. Men er det for sent nu? Har hun fået ødelagt sine chancer?

"Hvis sandheden skal frem" er en virkelig sød historie om det at turde at lade sit hjerte tage over og ikke stikke af når modstanden viser sig. Om at kæmpe for det man ønsker og give det alt hvad man har. Og vejen til at erkende det. Jeg har nydt denne historie og jeg elsker de små gnidninger hovedpersonerne har og også frustrationerne over de irriterende misforståelser der er igennem hele bogen. Og ikke mindst når forsvarsværkerne falder og de indser hvad der står lige foran dem. Det er en klassisk kærlighedshistorie, men det gør den ikke kedelig. Tværtimod. Sara formår at give den dét der ekstra som gør at man bider sig fast og ikke kan slippe bogen igen.

Den er helt klart et læs værd og jeg kender allerede én som skal have lov til at have samme læsefornøjelse som jeg har haft. Så bogen skal sendes videre til endnu en crazy læsehest. ;)

Min Goodreads rating:
★★★★✩

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)