Feriestart med familie hygge og overophedet computer

Jeg har FERIE!!!! Hvilket der åbenbart er nogen der har glemt. For jeg er åbenbart blevet skrevet op til ting i de tre uger jeg har meldt Sommerferie. Men jeg har givet dem besked om at jeg altså ikke deltager hvis jeg har planer den pågældende dag. Men hvis jeg er i humør til at deltage, så kan det godt være at jeg logger på. Men når jeg har ferie så skal jeg altså ikke tvinges til noget jeg ikke har planlagt i kalenderen. Og i morgen er sådan en dag. Men nu ser vi om mine planer ændrer sig.

Til trods for den irriterende situation så har jeg faktisk haft en rigtig god start på min ferie. Jeg havde nemlig en hyggelig dag sammen med familien i Mandags. Min søster + kæreste og min lille niece kom til Faaborg og vi endte med at overtale de gamle til at tage med ned i byen og kigge lidt i butikker. Jeg har ikke været dernede i laaaaang tid pga. mit knæ-problem, så jeg var virkelig glad for, at det var det vi besluttede for at gøre. Der var dog en del turister, men vi overlevede. Og ja jeg fandt et par ting, men dem ser I senere på måneden eller I kan se dem på min Instagram profil når jeg poster billeder af det. ;) Så smut gerne ind og følg mig der.

Derudover hyggede vi med lidt grillmad og så fik jeg grint og pjattet en masse med min niece. Jeg elsker virkelig den lille tøs og jeg er så glad for at vi har et godt forhold til hinanden. Et forhold jeg håber kun bliver bedre med tiden - til trods for den store afstand.

Jeg er også glad for at min ferie er startet ud med køligere vejr. Det er stadig for varmt til min smag, men det er bedre end det har været de sidste par uger. Selv min computer havde problemer da den havde det med at overophede i varmen, så jeg kunne ikke rigtig tænde den og bruge den uden at jeg havde en blæser stående direkte på, og det var ikke særligt optimalt. Men forhåbetlig kommer det til at blive bedre fra nu af. Og jeg kan endelig sove om natten igen da vinden er køligere. Så jeg skal meget sove længe flere dage i min ferie. Jeg har en masse søvn jeg skal have indhentet. :D

Og så er jeg virkelig kommet i humør til at brainstorme Efterårs- og Jule-relaterede ting, som jeg også nævnte lidt omkring i mit sidste update-indlæg. Og her til aften fik jeg faktisk en idé til en virkelig fin Efterårs-DIY, som jeg så meget håber kan blive til noget. Jeg har vist allerede en masse af de ting jeg vil bruge til den, men det vil jeg undersøge nærmere i morgen. For de skulle gerne være et sted nede i mit kælderrum. Så kryds fingre for at jeg ikke har fået smidt det meste ud.

Igen - hvis I har ønsker til indlæg til Oktober og December, så skriv dem endelig til mig i dette indlæg.

Men nu vil jeg smutte. Jeg har en bog der ligger og skriger på mig. Så den må jeg hellere tage mig af og få læst lidt mere i. Ha' en fortsat god uge alle sammen!

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)