Der er stille lige i øjeblikket, men snart kommer der spændende ting til jer herinde

Det er efterhånden længe siden at jeg har givet jer en privat update herinde, men jeg må ærligt indrømme at der faktisk ikke sker så meget interessant i mit liv for tiden. Jeg poster lidt mere på Instagram, så følg mig gerne derinde hvis det er. Men i dag får I lige en lille update her.

Jeg har rodet en masse med privaten, psyken, fysikken og andre folks pres på mig i flere uger nu, så der har ikke rigtig været lyst og overskud til at lave andet end at sidde med lidt kreative projekter og lidt læsning når hovedet var til det. Og der har desværre også været nogle aftaler som jeg virkelig så frem til som endte med at blive aflyst, så jeg har ikke rigtig haft noget positivt og hyggeligt at se frem til. Jeg var dog så heldig at mine forældre ret spontant inviterede mig med i IKEA i dag. Og jeg fik langt om længe købt et par ting som jeg har ville have længe, så det var fantastisk. Jeg fandt dog ikke alt jeg havde skrevet på listen, men jeg endte med at finde nogle andre ting også. Og selvom jeg er ekstremt fattig nu, så har det været det hele værd.

En anden af årsagerne til at jeg har været lidt stille på sociale medier og herinde har også været fordi, at jeg har arbejdet på nogle ting til i næste måned. Jeg er kommet godt igang med nogle kreative projekter som kommer som DIYs her på bloggen og jeg glæder mig til at vise jer dem. Jeg prøver at finde idéer til andre indlæg, men det er som om mine idé-depoter er tørlagte, for shit det er svært. Så selvom jeg har spurgt en million af gange allerede uden at få svar, så spørger jeg lige igen - hvad vil I gerne se i Oktober måned på bloggen? Jeg er åben for alt.

Derudover slås jeg stadig med forsvundne pakker, uheld og andet knapt så rart, men det vil jeg ikke belemre jer med, så jeg vil smutte for denne gang. :) Forhåbentlig har jeg bedre og mere positive ting at dele med jer næste gang. Ha' en fortsat god uge alle sammen. Hvis der da stadig er nogen der læser med herinde?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)