#Blogtober: Mine mål for Oktober

Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for at det er blevet Oktober. September har været alt for varm til min smag, så jeg har ikke rigtig følt at Efteråret havde meldt sin ankomst endnu. Men nu er det Oktober og så kan det for alvor skydes igang. I hvert fald når det kommer til en masse (u)hygge og Oktober-lækkerier. Og i dag vil jeg fortælle jer lidt om mine mål for denne måned.

Noget af det første som skal skydes igang er en masse kreative projekter. Jeg har været igang med et par stykker allerede, men der er stadig nogen som jeg vil lave her i Oktober. Alle DIYs som I vil få glæde af i løbet af måneden. Måske endda nogen som kan inspirere jer til at komme igang med noget kreativt til årstiden.

De projekter vil jeg hygge mig med i de 2 ugers ferie som jeg har fået lagt her i Oktober. Jeg plejer gerne at planlægge det sådan at jeg kan gemme et par ferie uger til Efteråret, da det oftest er i denne måned hvor jeg har mest travlt med en masse planlægning til div ting både i privaten men også til bloggen og Instagram. :) Så nu skal jeg have fundet alle mine kreative idéer frem og jeg skal igang med at brainstorme en masse.

Det er også i denne måned at årets sidste ReadAThon skal afholdes og det har jeg også planer om at deltage i denne gang. Jeg har fået læst en masse bøger i år og det føles fantastisk, så jeg håber at få læst en masse i denne måned også.

Jeg vil også gerne forsøge at finde mere tid til mig selv i denne måned. Altså gøre noget mere for at forkæle mig selv og skrue lidt ned for stress og alt unødig bekymring. Måske endda komme igang med fodbad og ansigtsmasker igen. Og når det kommer til selvforkælelse så betyder det også at tage sig tid til at nyde og inhalere den kolde og sprøde Efterårsluft enten ude på altanen eller via nogle korte gåture en gang imellem - alt efter hvad knæet tillader. Og sidst men ikke mindst - få set en masse uhyggelige film og serier og virkelig flade ud på sofaen.

Forhåbentlig går der heller ikke så længe før vi kan begynde at kigge lidt på Jule-ting. Ja jeg ved det godt - jeg er tidligt på den. Men når det er bestemte ting man jagter, så skal man altså bare bruge lidt flere kræfter og tid på det. Jeg har en bestemt stil jeg går efter og især ting i forbindelse med grantræer, så det er primært det jeg skal kigge efter. Derudover småting i det farvetema jeg kører med. Men jeg skal selvfølgelig også på jagt efter noget mere Efterårs pynt. Igen har jeg valgt at køre et lidt andet tema i år, så jeg har stort set ingenting at pynte op med. Så jeg håber virkelig at det i år vi lykkedes mig at finde noget.

Så det var mine mål for Oktober måned. Jeg har valgt ikke at stræbe efter at have alt for mange, da jeg kender mig selv alt for godt til at vide at jeg kan komme i situationer hvor jeg ingen energi eller overskud har, så jeg har holdt det ret simpelt. Og jeg ved at der godt kan komme lidt hyggelige aftaler hist og her, men det er ikke noget jeg vil forvente, da der igen kan komme en masse aflysninger. Så derfor har jeg fokuseret på at gøre noget godt for mig selv og bruge en masse tid på hygge herhjemme.

Hvad med jer? Har I nogle hyggelige planer og mål for denne måned?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)