#Blogtober: Mine sidste par dage i billeder

Jeg skal da lige love for at jeg skød min ferie igang med en masse forskelligt. I forgårs fik jeg ikke mulighed for at slappe af, da jeg pludselig blev hentet og endte med at tilbringe det meste af dagen hos de gamle. Og jeg kom hjem med lidt "døde" blomster til min tørret blomst- og urte-samling. I går fik jeg ordnet lidt praktisk og så fik jeg den spontane idé at jeg ville tage lidt billeder, som jeg kan bruge her på bloggen og på Instagram de næste par måneder. Desværre så var dagslyset ikke med mig i går, og jeg kom ret sent igang, så jeg fik ikke taget ret mange. Men det er helt klart ikke sidste gang at jeg laver sådan en lille photoshoot-session for at tage billeder i den genre. Og jeg skal så meget have fundet nogle flere ting jeg kan bruge på den type billeder. Så jeg håber snart at kunne besøge nogle genbrugsbutikker igen.

Men nok om det. Jeg fik taget et par billeder begge dage, og dem tænker jeg at I lige skal have lov til at se. ;) Så de kommer her. Enjoy!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)