Anmeldelse af trilogien "Lunefulde Løfter" af Tessa Dare

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Tessa Dare - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
For noget tid siden modtog jeg disse smukke bøger fra forlaget Flamingo og da jeg kunne læse mig frem til at de ville være perfekte til folk der er vilde med "Bridgerton"-serien så var jeg solgt. Jeg har endnu ikke læst "Bridgerton"-serien men jeg er i fuld gang med at finde bøgerne så jeg kan komme igang med dem på et tidspunkt. Men til at starte med kunne jeg jo læse disse.

Jeg er efterhånden blevet ret vild med disse historiske romaner som foregår i "gamle dage" med en masse humor og erotik. Jeg havde ikke noget imod dem før, men jeg læste bare ikke ret mange af dem. Men ohhh my de er blevet en stor del af mine favoritter nu. Især hvis de har en rød tråd som får dem til at hænge sammen, men stadig er individuelle bøger. Ohhh my I love it. Så imens vi venter på at den sidste bog i denne serie bliver oversat og udgivet - der kommer nemlig en enkelt mere - så får I her min anmeldelse af de første tre.


"Et forførende tilbud"

Ash er efterhånden ret desperat. Hans titel som hertug er truet og især nu, hvor han efter at være blevet vansiret under krigen og er blevet efterlade af sin forlovede, er det ekstra vigtigt at han får sig en efterfølger - hurtigst muligt. Men hvem ønsker dog at gifte sig med et monster? Svaret dukker op ved hans dørtrin. Den unge kvinde er iklædt en gyselig brudekjole - hans eks-forlovedes - og hun er desperat. Hun har brug for at blive betalt for sig arbejde for ikke at blive sat på gaden.

Emma er præstedatter, men for bare få år siden måtte hun rejse til London på egen hånd. Hendes far havde udstødt hende efter en ulykkelig hændelse og hun måtte nu klare sig selv. Som syerske. Og en særdeles god en af slagsen. Men det er ikke et job der giver hende mere end tag over hovedet og lidt mad på bordet. Og det kan Ash udnytte. Hun kunne blive den perfekte kandidat til rollen som hans hertuginde og mor til hans arving.

Men hun er ikke lige sådan at overtale. Men til sidst lykkedes det at overtale hende - dog med en masse krav og regler mht. deres ægteskab. Hun skal kun føde hans søn og derudover skal hun ikke forvente mere. Ingen følelser, kys og nærvær. Men Emma er fræk og snedig. Hun er nemlig ikke frastødt af hans vansirede krop. Tværtimod. Hun kan mærke at han er mere - inderst inde. Og det vil hun have frem i ham. Hun vil have følelser - især fra ham. Men han er stædig. Dog ikke immun. For inderst inde er han langsomt begyndt at bløde op. Hans beskytterinstinkt er endda blevet vækket til live og jo længere tid der går jo mere begynder han også at nyde hendes selskab og - skræk! - få følelser for denne umulige kvinde. Og det skræmmer ham. Det måtte bare ikke ske. Men det er for sent. Hun er allerede kravlet helt ind under huden på ham.

Emma har fået ham ud af skyggerne og hun har endda formået at præsentere ham for mennesker udenfor deres hjems murer, men lige som det ser ud til at de endelig har fundet ind til hinanden for alvor, truer en skandale og flere trusler med at forpure deres ægteskab og liv. Vil Ash nogensinde blevet set som andet end et monster? Vil Emmas kærlighed være nok? Kan skønheden og udyret i sidste ende blive lykkelige sammen?

Min Goodreads rating:
★★★★★


"En uimodståelig udfordring"

Alexandra har ikke kunne glemme den flotte mand som hun stødte sammen med i boghandleren, men hun har desværre ikke set ham siden. Han slog benene totalt væk under hende og forsvandt derefter uden at give hende sit navn. Men hun har ikke opgivet håbet. Hun vil finde ham. Men hun havde ikke forventet at det skulle være i forbindelse med sit job - at stille urene i de fornemmes huse. Men her står hun. Foran døren hos en ny potentiel kunde.

Chase står som den næste i rækken til at blive hertug af Belvoir og ikke nok med det, men han er også blevet værge for et par forældreløse piger. Piger som har et mål om at finde ud af hvor hurtigt de kan få deres guvernanter til at stikke af. På alle mulige måder. Så nu står Chase og skal finde en ny til stillingen og da Alexandra pludselig står og banker på hans dør tager han chancen. Men det er slet ikke dét hun var kommet der for og de går totalt skævt af hinanden. Chase har kun ét for øje og Alex er for paf til at råbe ham op. Så hun må flygte fra stedet for at slippe ud af den misforståelse og pinlige situation. Men i sin flugt mister hun sin taske og derfor også alt hvad hun skal bruge for at kunne klare sit job. Det er den værst tænkelige situation at stå i. Men hun har dog et sted at tage til. Tilbage til Chase og hans jobtilbud. Nu er hun desperat.

Pigerne har svært ved at komme ind på livet af og de stritter voldsomt imod, men Alex er fast besluttet på ikke at give op. Hun har hårdt brug for pengene. Og derfor må hun tage anderledes metoder i brug. Metoder som ikke helt passer Chase. Det tirrer ham - og det samme gør Alex. Han kan ikke lade være med at tænke på hende - tanker som ikke kan blive realiseret da han ikke fortjener det og slet ikke har lyst til at stå i sådan en situation. Men et intenst kys fører til flere og mere og det bliver efterhånden svært at holde sig fra hinanden.

Lige som det ser ud som om de kan få det de drømmer om så truer flere uheld og misforståelser med at ødelægge det for dem. Vil Alex miste Chase og drømmen om en familie? Vil Chase få ret i at han ikke fortjener at være lykkelig? Vil de kunne klare forhindringerne sammen eller vil de blive splittet fra hinanden for alvor? Eller vil deres nyfundne kærlighed være stærk nok?

Min Goodreads rating:
★★★★✩


"Et fristende væddemål"

Penny er en unik kvinde. Selvom hun er adelig så kunne hun ikke være mindre interesseret i det sociale liv. Hun vil langt hellere tilbringe tid sammen med sine dyr. Hun tager nemlig herreløse dyr til sig og passer og plejer dem. Men det er ikke alle der er så begejstret for hendes måde at leve på. Hendes familie ønsker at hun skal opføre sig mere adelig og hendes nye nabo er heller ikke den store fan af de mange dyr. Og da hendes papegøje stikker af og flyver ind af et åbent vindue hos naboen, er hun nødt til at hente den inden han opdager det. Men heldet er ikke med hende. Husets ejermand fanger hende i sit soveværelse - liggende ind over hans seng.

Gabriel er kendt som Hertugen af Ødelæggelse, og det skyldes den måde han er gået fra at være en fattig gadedreng til en succesfuld forretningsmand. Og det er ikke sket på den mest anerkendende måde. Tværtimod. Og nu har han fået vristet det nuværende projekt ud af hænderne på den tidligere ejer og vil renovere det og tjene en god slat penge på det. Med en adelig nabo mådet da være eftertragteligt, ik? Men hun er ikke som han forventede. Hun er en smuk kvinde - hverken gammel eller afskyelig. Smuk! Og skør. Hvem har så mange forskellige dyr boende indenfor i sit hjem?

Pennys tante dukker op en dag og giver hende besked på at vende tilbage til Cumberland, da hendes familie har givet op på hende. Men Penny ønsker ikke at komme hjem. Hun vil gøre alt for at få lov til at blive boende. Men da tanten kommer med sine krav ser det ret håbløst ud. De kræver at hun skal skille sig af med alle sine dyr og begynde at deltage i sociale arrangementer igen. Blive set ude blandt de adelige. Men det kan hun da ikke! Og så dukker en mulighed op. Gabriel tilbyder at hjælpe hende. Der er mange penge på spil, og hvis han kan få dyrene væk og få Penny til at deltage i det sociale liv, så vil hans hus også blive mere værd.

Hendes venner advarer dog Penny om at have mere med denne Gabriel at gøre. Han er kun ude på at udnytte hende og tjene penge på hendes status. Men Penny er desperat. Og hun er tilmed begyndt at synes ret godt om denne farlige mand. Og det samme gælder for Gabriel. Selvom han benægter det. For han fortjener ikke sådan en kvinde. Men en "fejltagelse" bliver til flere og inden de ser sig om så er de begge blevet voldsomt afhængige af at have disse "fejltagelser". Og det lykkedes dem da også at overbevise hendes venner at hjælpe dem. Penny skal blive hvor hun er. Gabriel vil nu ikke længere undvære hende og Penny har brug for ham. Men vil han turde at give hende adgang til sit hjerte? Og vil Penny være stærk nok til ikke at stikke af og opgive det hele, da hendes største mareridt fra barndommen dukker op?

Min Goodreads rating:
★★★★✩

Som forventet så har jeg forelsket mig i denne serie. For det første er forsiderne super smukke og for det andet så er hovedpersonerne i serien simpelthen bare så skønne. De er skæve, anderledes, passer ikke rigtig ind i de "kasser" man skulle passe ind i på den tid og så elsker jeg virkelig deres kemi til hinanden. Bøgerne følger fire veninder der ikke rigtig passer ind nogen steder i det sociale liv - men har det fint med det - og deres personlige kampe for at få lov til at være dem de er og deres søgen på kærligheden. Der er masser af humor og en god del erotiske scener og jeg glæder mig helt enormt til at lære den sidste veninde bedre at kende. Hun er en spændende karakter som vi endnu ikke kender så meget til og som er lidt af en opfinder. Det bliver spændende. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)