#BlogXMas: 1. Advent - Mine mål for December

Glædelig 1. Advent alle sammen! Åhhh jeg synes at dette år er gået så utroligt hurtigt - i hvert fald Efteråret som bare er fløjet afsted for øjnene af en, og inden jeg så mig om så har vi December lige om lidt. Det er slet ikke til at forstå. Men nu er vi her altså og jeg tænkte at vi skulle starte med at kigge lidt på mine mål for December.

Julen bliver meget anderledes for mig i år. Jeg skal faktisk slet ikke holde Jul. Eller jo mine forældre og jeg spiser en Jule-middag på et tidspunkt, men derudover intet. Så ingen Jule-hygge med familien, ingen hygge omkring adventsdekorationer, ingen pakkelege... tja.. intet. Som det ser ud lige nu i hvert fald. Så December bliver meget... ensom?! Derfor har jeg sat mig for at hygge lidt ekstra meget herhjemme i år. Læse nogle flere hyggelige Jule-bøger, nyde den Baileys Julekalender som de gamle og min søster overraskede mig med for nogle måneder siden samt den Nordthy Julekalender jeg købte selv her i starten af November, se en masse Jule-film og sørge for at sprede en masse skønne Jule-dufte herhjemme, så jeg trods alt kan komme en smule i Jule-stemning. Jeg ville ønske at jeg havde nogle Jule-agtige planer jeg kunne se frem til, men sådan bliver det desværre ikke. Så det bliver en meget anderledes og måske også trist Jul for første gang i mange mange mange år. Men mon ikke at jeg overlever? ;)

Siden sent på Sommeren gik jeg igang med at brainstorme idéer til Julekalender-indlæg her på bloggen, men jeg har simpelthen været totalt tom for idéer. Jeg gik så tidligt igang for at have en chance for at finde på noget, men intet dukkede op. Jeg kunne selvfølgelig gentage en masse af mine gamle Jule-indlæg, men hvad er der spændende ved det? Og da ingen havde nogle specifikke ønsker, så har jeg valgt ikke at arbejde i det i år. Og jeg har også en mistanke om at ingen læser med længere, så jeg ville i sidste ende gøre det for min egen skyld og det punkterer ligesom lidt ballonen. Så det eneste "Julet" der kommer i år er nogle Advent-indlæg.

Men det vil så give mig tid til en masse andet. Jeg skal - som jeg plejer i December - klargøre min kalender til det nye år. Jeg er så småt begyndt og jeg tror at jeg holder det meget simpelt næste år. Simpelt og overskueligt og det kommer så ikke til at kræve det store arbejde. Jeg købte nye sider til min kalender i sidste måned og jeg mangler faktisk kun at skrive fødselsdage, månekalender osv ind i den og så er den klar til at blive taget i brug.

Jeg er igen i år på udkig efter lidt mere Julepynt, men det er slet ikke sikkert at jeg finder noget. Der er dog nogen ting jeg er mere på jagt efter end andet. Jeg er altid på udkig efter flere falske grantræer til min hel-års indretning og så er det også nu på denne tid af året at produkter med duft af gran bliver tilgængeligt. Derudover kigger jeg efter ting med print af gran, sorte stjerner og andet naturligt pynt. Ting som man kan finde i skoven/naturen og gerne så naturtro som muligt. Altså meget Skandinavisk. Men nu må vi se om jeg er så heldig at finde noget der falder i min smag.

Jeg vil også begynde at bruge min krykke noget mere i December, da jeg stadig ikke har vænnet mig helt til den. Især fordi jeg ikke tænker på at bruge den, da jeg jo aldrig har haft brug for sådan en før. Men jeg kan godt mærke at mit knæ har brug for lidt aflastning så det ville være rart hvis jeg begyndte at bruge den noget mere. Også herhjemme. For turene op og ned af trapperne er ikke gode for knæet og de små korte ture rundt i lejligheden skaber også ofte problemer. Så købet af krykken har været godt, nu skal den så bare tages mere i brug som en fast del af min hverdag. Også selvom jeg ikke er ret meget for det og jeg får smerter i hånden ved brug af den.

Og sidst men ikke mindst, så vil jeg også bruge et par dage på at tage lidt detalje-billeder af mine gran-detaljer i hjemmet, så jeg har lidt "Julet" billeder at poste på Instagram. Jeg kører den meget naturlige og lidt mørke stil, så det vil jeg prøve at fange på de billeder. Jeg gjorde det samme i Oktober og lidt ind i November - altså med en Efterårs-stil på billederne - og jeg nød faktisk at bruge de billeder til både Instagram men også her på bloggen. Så det vil jeg gerne prøve at gøre noget mere af fremover. Selvfølgelig i et tema som passer til årstiden og måneden det skal bruges til. Og det gør også at jeg endelig får brugt mit spejlrefleks kamera, som bare har ligget og samlet støv i mange år.

Så ikke alt for mange og store planer og mål. Det er overskueligt og nemt at få flettet ind i løbet af måneden og forhåbentlig finder jeg noget Jule-stemning frem så jeg kommer til at nyde måneden til trods for mine manglende Jule-planer. Hvad har I af mål i December?


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)