Bøger jeg har læst i 2021

Så er det igen blevet tid til at samle op på de bøger jeg har læst i løbet af året, og i 2021 overgik jeg mig selv så meget at jeg næsten var i chok da jeg kom over 80 bøger - som endda var en forlængelse af mit første mål på 60 bøger. Jeg endte med at læse 91 stk og jeg tror ikke at jeg kommer op på det antal igen. Hvordan fik jeg læst så mange? Don't ask me, for jeg føler faktisk ikke at jeg har haft ret meget tid til at læse i det hele taget, og mange af de bøger jeg har læst har været store tykke mursten af bøger. Så jeg fatter stadig ikke at antallet er så højt. Men jeg må have haft nogle ret gode læse-perioder og det håber jeg gentager sig i 2022. Men herunder kan I altså se de bøger jeg fik slugt i 2021. ;) Hvis I trykker på billederne kommer I direkte ind på den valgte bog på Goodreads.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)