Et tilbageblik på December måned + Shopping

Så er årets sidste måned forbi og i morgen skriver vi 2022 i kalenderen. Jeg er nok en af de mange som synes at 2021 er gået overraskende hurtigt og derfor slet ikke er klar mentalt til at skulle starte et nyt år. Tiden går alt for stærkt og jeg når slet ikke nok af alt det jeg gerne vil. Det er ikke fordi 2021 har været et godt år - på ingen måde - så det er ikke derfor jeg ikke kan give slip. Jeg tror mere det er det at jeg ved hvor mentalt hårdt 2022 bliver og hvor mange ubehagelige og svære ting jeg skal igennem. Jeg er slet ikke klar til det og jeg frygter at jeg kommer til at knække for alvor og ikke kunne komme op igen. Men.. jeg bliver nødt til at tage én dag af gangen og forsøge at føle efter. Jeg kommer nok ikke udenom at jeg bliver nødt til at spørge om hjælp selvom det er noget jeg helst vil undgå. Men jeg er efterhånden så tyndslidt at den ikke går længere.

Men nu tilbage til denne måned. I starten af December blev jeg afsluttet nede ved min praktikplads pga. de smerter jeg blev ved med at få - og blev værre. Så det gav ikke mening at fortsætte. Nu er det så op til min jobmentor at finde noget andet, som passer bedre til mine skånebehov. Men det er vist sat lidt i bero, da min sagsbehandler har været igang med at få sat noget igang med sygehuset og en afdeling hos kommunen, for at se om jeg kunne få lidt hjælp. I starten af ugen blev jeg så ringet op af en fysioterapeut og jeg har fået en tid allerede på Mandag. Puha det bliver spændende hvad de har at sige og hvad de mener der kan gøres. Kryds fingre for mig.

Vi får normalt ikke sne når resten af landet får det, men hele to gange oplevede vi sne her i Faaborg i December måned. Og I kan tro at det gjorde mig glad. Også selvom det var meget minimalt. Men snefnug blev der set og det varmede mit hjerte. Og frosten! Mmmm... jeg elsker det kolde vejr. Luften bliver så dejligt frisk, og jeg elsker at være ude i det. Det har dog ikke været meget jeg har fået nydt det, da det er direkte livsfarligt for mig at bevæge mig rundt på de glatte overflader med mit knæ, så jeg har måtte nøjes med at åbne vinduerne og nyde de få minutter jeg dog alligevel har formået at være udenfor en gang imellem.

Det var også her i December at jeg modtog mit drømme-smykke. Nemlig mit "Forest"-smykke som den skønne Karin fra guldsmeden Castens har lavet til mig. Jeg har i mange - i virkelig mange - år gerne ville have et smykke som symboliserer min kærlighed til (gran)skoven, og det har hun formået at gøre helt perfekt. Jeg elsker det så højt.

Og så blev det jo Jul. Min Jul blev meget anderledes end normalt, da min far var på arbejde d. 24. Og da vi alligevel ikke var på gaver i år, så blev Julen faktisk lidt "aflyst". Vi spiste noget lækker Julemad d. 25 December og så var det faktisk bare det. Jeg modtog dog et par Julegaver af min søster, hendes kæreste og min skønne niece nogle dage efter, så lidt Jul blev det alligevel. ;) Jeg var så heldig at få bog 6 og 7 i "Bridgerton"-serien til min samling og en fin lille perleblomst, som min niece havde lavet. Dejlige gaver! TAK SØS!

Den sidste uge af året har jeg brugt på at forberede mig til dagen i dag. Nytåret. Jeg fik handlet stort ind i starten af ugen så det hele var overstået og jeg ikke skulle stresse dagene op til i dag. Det er rart at kunne læne sig tilbage og vide at alt bare er klar. Jeg skal ikke noget specielt, men jeg skal have lækker mad og lidt bobler og måske bare nyde en god bog. Den perfekte aften hvis I spørger mig.

Og så til de ting mine penge i denne måned er forsvundet til. ;) Jeg har nemlig fået købt lidt lækkert til mig selv nu hvor jeg ikke skulle købe Julegaver denne gang. I så en masse af mine gran-indkøb i dette indlæg, og jeg er så glad for at jeg endelig fandt lidt mere til min samling. Det er jo faktisk kun op til Jul at jeg kan finde ting med gran som tema, så den vilde jagt går igang lige så snart Jule-sagerne dukker op i butikkerne.

Jeg fik også købt en del bøger i denne måned. 6 Julebøger og en lille roman som er blevet til en TV-serie (Som kan ses på Amazone Prime). De 6 Julebøger er følgende: "A Merry Little Christmas" og "Christmas Wishes" af Debbie Macomber, "Lost Christmas" af David Logan, "The Country Village Christmas Show" af Cathy Lake, "Cold Case Christmas" af Jessica R. Patch og "The Christmas Killer" af Jim Gallows. Jeg har købt dem af en sælger på eBay og jeg er så glad for at jeg endelig har fået fyldt lidt op på Jule-boghylden igen. Det går ikke at løbe tør for Jule-læsning når man når December. ;)

Den sidste bog jeg nævnte er den der hedder "Små påsatte brande" af Celeste Ng. Som sagt så er den blevet lavet til en TV-serie og jeg skal 100% se den, men jeg tror at jeg vil læse bogen først. Måske... Må se hvordan det bliver. Jeg fandt den i Rema1000 til ingen penge, så jeg måtte bare have den.

Jeg modtog også mit eneste "Black Friday" køb i December måned, og det var Norn’s paletten fra OdensEye.se. Jeg har villet have denne palette siden jeg så dem vise den frem, og da de havde 40% rabat på "Black Friday" og jeg yderligere havde en rabatkode jeg kunne bruge oveni, så sprang jeg altså til og købte den. Jeg fortryder lidt at jeg ikke købte nogle af de andre paletter også, men.. jah. Kommer der et lignende tilbud på et tidspunkt igen i det nye år, så kan det da godt være at jeg gør det. For hold da op hvor er deres duo- og multichrome øjenskygger altså bare flotte!

Det sidste køb i denne måned ankom faktisk med posten tidligere på ugen. Jeg havde nemlig fået bestilt mig et nyt cover til mobilen fra Coolpriser.dk, da jeg virkelig havde brug for et. Det første jeg købte ridsede skærmen helt utroligt meget, så jeg har brugt et klart silikonecover siden og det beskytter altså bare ikke specielt godt. Så jeg valgte at købe et lidt mere robust cover denne gang. Kameraet er dog ikke specielt beskyttet med det nye her, men jeg tror nu alligevel at jeg ender med at blive glad for det. Det var stort set umuligt at få coveret åbnet så telefonen kunne komme ind i det, men det må vel betyde at det kommer til at holde i lang tid, Right? ;)

Godt Nytår alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)