Et tilbageblik på Februar måned + Shopping

Så er endnu en måned gået og det er nu blevet tid til at kigge tilbage på det der er sket her i Februar. Denne gang var det en kort måned, men det betyder ikke at det er gået stille for sig her hos mig, og det vil jeg fortælle jer lidt om nu.

● Jeg skranter stadig efter at jeg blev syg d. 1 januar.
Var det corona? Har jeg senfølger? Jeg ved det ikke, men jeg slås med konstant hoste og opkast af savl og slim, og det er ved at drive mig til vandvid! Det kan også være pga. de tilbagevendende fugtskader jeg nu har igen, men jeg ved det sku snart ikke. Træls er det i hvert fald.

● Jeg bliver nu beskrevet som kronisk smertepatient hos fyssen.
Efter en træningstime nede hos dem klagede jeg over smerter steder på kroppen, som ikke var knæet, og da fyssen spurgte ind til hvor længe jeg havde haft ondt de steder, så blev han ret overrasket over hvorfor jeg ikke har fået hjælp til det i alle de år det har stået på. Det viser bare hvor lidt læger og andre tager folk alvorligt med store smerter. Så nu håber jeg, at det kommer til at stå i mine papirer, så de ikke kan undgå at tage mig alvorligt fremover.

● Jeg har arbejdet på at gøre altanen klar til Foråret og Sommeren.
Men det har været spildt arbejde med alle de storme vi har haft. Der ligger så meget skidt derude igen og alt er blevet pakket ind under mit altanmøbel. Så nu går der nok en måneds tid før jeg gider arbejde på det igen. For disse storme bliver åbenbart ved med at komme. *Suk*

● Der er igen en del nyt drama i boligblokken.
Vi har nu fire smadrede viduer, som enten har fået en træplade på eller sorte sække. Udlejer har i mange år fået besked på at få dem skiftet, men der sker bare intet. Og i denne måned blev endnu et smadret, og vi er nu oppe på de 4 stk. Men ikke nok med det, så er en af naboerne i min opgang begyndt at opføre sig psykotisk. Der bliver hamret og sparket på vægge og døre når vi andre befinder os på den anden side af væggen, under lejligheden eller i opgangen. Og den opførsel er ikke acceptabel her. Så hvis ikke vi får ham stoppet og hjulpet, så ender han nok med at få klager fra os andre. Og sidst men ikke mindst, så har jeg endelig fået hevet fat i udlejer, da han var på adressen, så han kunne komme ind og se på mine tilbagekomne fugtskader. Så nu må vi se hvad der sker.

● Jeg måtte yde lidt førstehjælp på kommoden i soveværelset.
Jeg har haft problemer med den længe, da den ene skuffe var hårdt presset grundet det tunge indhold, og nu kunne den altså ikke holde til det mere. Jeg fik tømt den, skruet den af og forsøgt at stramme den op. Den er ikke 100% okay, men nu holder den forhåbentlig et par år mere. Jeg burde købe en ny kommode, men de koster spidsen af en jetjager, såå... that's not gonna happen.

● Jeg har farvet min udgroning for første og sidste gang i år.
Jeg havde en hårfarve liggende og skulle have den brugt. Jeg har nemlig besluttet mig for, at jeg muligvis vil lade min farve gro ud og se hvordan min alm. farve ser ud nu med alt det grå spredt ud over det hele. Ja.. grå. Eller det er mere sølv. Og der er en del! Såå.. over de næste mange år kommer jeg ikke til at farve mit hår. I think. ;)
Udover farvningen fik jeg også lige klippet spidserne så jeg følte mig som et helt nyt menneske.

● Det blev også måneden hvor vi desværre vågnede op til krig.
Jeg har længe haft fornemmelsen af at dette ville ske. Jeg har længe rystet på hovedet når jeg hørte og læste om, at folk ikke troede på at Rusland ville gøre alvor af deres trusler. Helt seriøst? Putin er en af de farligeste mænd der sidder på så stor en magt og stod det til ham, så var alle under hans magt. Og han vil tage det med magt. Og det har vi så beviset på nu. Man kan da ikke seriøst have været så naive? Det er skræmmende at tænke på, at man ikke har taget det alvorligt før nu. Jeg må sku indrømme at det gør mig bange. Bange på Ukraines vegne, men fandme også på Europas. For jeg nægter at tro på at de stopper når først de er begyndt. Verden er et ret skræmmende sted at være efterhånden. Og det er kommet alt for tæt på til min smag.

Og nu til shopping-segmentet. For der blev købt en smule i denne måned. Ikke en masse, men en smule. Og det kan I se her på billedet.

Jeg startede måneden ud med at købe et par bøger. Den ene var dog forudbestilt, men dukkede op her i Februar. Og det var "Et Afgørende Øjeblik" af Julia Quinn - Den 8. og sidste bog i "Bridgerton"-serien. Så nu er serien komplet i min bogreol. Og jeg er godt igang med at få dem læst og anmeldt her på bloggen.
Den næste bog fik jeg min bog-pusher i Føtex til at ligge til side til mig. Og bogen er som I kan se "Helenas hemmelighed" af Lucinda Riley. Jeg er så småt begyndt at samle hendes bøger og min samling er pt. komplet. Men der dukker nok flere op som jeg ønsker at eje på et tidspunkt, men lige nu var denne den sidste til samlingen. Og så venter jeg selvfølgelig på at afslutningen på "De syv søstre"-serien bliver udgivet. Glæder mig!

Jeg fik også købt lidt makeup i denne måned. Jeg skulle have nogle ting fra Cocopanda og endte med at købe en Long-Lasting Eye Pencil i farven "36 O-Live You" og nogle glittersten fra Essence da jeg ikke kan få dem i Føtex her i byen. Så nu har jeg den perfekte olivengrønne eyeliner og nogle fine sten at lege med igen.
Jeg valgte også at købe "X Lenkalul Celestial Dreams" øjenskygge paletten fra Makeup Revolution da jeg gerne ville have mig nogle pastelfarver at lege med, og denne er næsten perfekt. De farver den ikke indeholder har jeg i andre paletter i min samling. Og jeg valgte også at købe The Simpsons Witch Marge Lash Duo sættet fra Makeup Revolution nu hvor jeg var igang med at shoppe lidt fra Zalando.

Og fra Zalando fik jeg også købe et par nye sorte toppe, da jeg har været nødt til at rydde ud i mit slidte tøj. Disse er ekstra lange, da jeg hader når de kravler op, såå.. disse er perfekte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)