DIY: En sød lille Forårs Krans til døren

I dag har jeg en lille og meget hurtig og simpel DIY klar til jer. Jeg synes nemlig at min hoveddør var meget bar efter Efterårets og Julens dekorationer blev taget ned, så jeg tænkte at jeg ville lave en lille krans som jeg kan have hængende i Foråret og Sommeren.

DIYen er som sagt super simpel og det eneste jeg har brugt er nogle grene fra et birketræ, som jeg samlede nede hos mine forældre, nogle lavendel stilke fra en gammel dekoration og så noget alm. ståltråd og værktøj. Så kan det ikke blive mere simpelt. :) Man kan også vælge at pynte kransen med nogle små blomsterstilke eller hvad man nu ellers ønsker som vil passe til ens stil. Jeg elsker lavendel, så det var oplagt for mig at pynte min krans med det.

Birkegrenene er dejligt bløde, så det er nemt at skabe en krans med de friske grene og så bindes den så sammen med lidt ståltråd og så er den klar til at blive pyntet. Det er vigtigt at man bruger friske grene, da de efter noget tid tørrer helt ud og bliver stive, og så vil det blive svært at skabe noget med dem. Laver man kransen imens de er bløde, så ender man ud med en krans man kan bruge igen og igen og som ikke vil miste formen. Limer man ikke pyntet på, men nøjes med at "stikke den ind imellem grenene" så kan man selvfølgelig genbruge kransen igen med noget andet pynt på et senere tidspunkt. Lige et tip. ;)

Og sådan her ser kansen så ud med mine lavendelgrene stukket ind i. Jeg kan godt lide looket af noget asymetrisk, så selvfølgelig skulle kransen også være det. Og jeg har holdt pynten nederst så der stadig er en stor del af den naturlige krans synlig.

Hvad ville I pynte kransen med hvis I skulle have sådan en hængende? :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)