Et tilbageblik på Marts og April måned + Trøste-Shopping

● Marts måned var virkelig ikke en af de gode.
Og derfor endte jeg med at droppe mit "tilbagebliks"-indlæg den måned. Men jeg har alligevel valgt at dele lidt fra den måned i dette indlæg. Især for at vise de ting frem som jeg endte med at forkæle mig selv med i den måned. Det kan I se og læse mere om sidst i indlægget.

Men som sagt så var min Marts måned ikke værd at tænke for meget tilbage på. Den var fuld af nedture og alt for meget stress. Min læge viste sig at være en ekstra stor bitch i starten af måneden, og det viser bare at hun bliver ved med at skuffe mig som læge. Jeg havde en masse telefonmøder og fysiske møder med kommunen og jeg kan ikke sige at det ligefrem har hjulpet på noget som helst. Endnu i hvert fald. Men jeg vil ikke håbe på for meget. Jeg ender somregel med at blive skuffet.
Og skuffelsen lod til at fortsætte. For udlejer valgte at lade os vente i næsten en hel måned på at finde ud af hvordan det så ud med varmeregnskabet. Mange af os var ved at være ret presset tidsmæssigt med at få det afsløret. Heldigvis skulle jeg havde penge tilbage, så budgetten blev heller ikke smadret denne gang i forbindelse med indboforsikring osv. Og jo jeg har normalt 100% styr på det, men med de hjernedøde elpriser vi har pt, så er alt blevet smadret økonomisk. Så regningerne var rødglædende i slutningen af Marts. Men tallene er heldigvis stadig grønne, så jeg holder hovedet over overfladen lidt endnu. Men om det kan blive ved med at være sådan kommer an på hvordan priserne udvikler sig resten af året. Hvor er jeg dog pisse træt af usikkerheden lige pt.

● Psyken fik et stort dyk i slutningen af Marts og starten af April.
Jeg slås meget med savn i øjeblikket. Jeg savner mine veninder. Jeg savner min søster og elskede niece. Jeg savner at opleve ting. Jeg savner at cykle. Jeg savner at føle mig elsket. Jeg savner.... mig selv. Jeg savner at kunne bevæge mig rundt uden voldsomme knæsmerter og ikke at være afhængig af at finde en med bil, som kan køre mig når jeg skal lidt væk hjemmefra. Jeg føler mig fanget. Og det hjælper på ingen måde på psyken. Jeg savner tiden før min knæskade.

● Jeg er startet med at brainstorme idéer til billeder og projekter til Efteråret.
Der er tale om små DIYs, makeup looks og som sagt idéer til billeder jeg gerne vil tage og poste på mine sociale medier. Indtil videre har jeg tre DIYs skrevet ned, og jeg er begyndt at pusle lidt med dem allerede nu, da de godt kan tage noget tid. Og jeg vil gerne lave dem inden det bliver alt for varmt, og derfor umuligt at arbejde med dem. Og ja jeg er i meget god tid, men sådan er jeg. :) På den måde er der plads til at få idéer til flere projekter og derved have en masse at vise frem i Efteråret. Og det samme gælder makeup looks. Jo før jeg kan komme igang, jo større chance er der for at finde tid til at lave flere. For det look jeg har idéen til pt. er ret... detaljeret og kræver en masse arbejde - detaljer som jeg allerede er gået igang med at lave. Der er mange små pynteting der skal laves før jeg kan sætte det hele sammen. Det er super tidskrævende, men jeg elsker det!

● I Påsken skulle vi have haft en hyggelig familiedag, men...
.. pga. sygdom blev det ikke til noget. Jeg kom dog alligevel ud til de gamle og der ventede et par tidlige fødselsdagsgaver på mig. Jeg havde slet ikke forventet at jeg ville få noget, så jeg blev lidt målløs. Min søster, hendes kæreste og de gamle havde købt en lednings- og pose-fri støvsuger til mig, og den bliver så nyttig til de dage hvor jeg bare lige skal have taget det værste. Og når der så skal gøres ordentligt rent i stuen så kan jeg låne underboens. Men jeg tænker at den nye kan tage en del så den er jeg super glad for. Og så havde de gamle også fået lavet et lille gavekort til Føtex til mig som jeg kan bruge når det er lidt presset økonomisk. Jeg er taknemmelig. Begge dele er noget jeg virkelig godt kan bruge. Så tak!

● Jeg har fået indviet altanen.
Vejret har været ret varmt og solrigt i nogle dage i April, og det endte med at jeg en dag besluttede mig for at hente altan-madrassen op fra kælderen og for alvor indvie altanen. Og Cosmo elsker det! Nu mangler jeg bare at få købt nogle blomster til altankrukkerne så der kan blive rigtig fint derude. Men det er et projekt jeg venter med til i Maj måned. Forhåbentlig finder jeg nogle af de blomster jeg har ledt efter i mange år. Men det bliver ikke nemt. Kryds fingre!

● Jeg har haft flere psykiske knæk hos fyssen.
Og jeg HADER det! For det første så hader jeg at bryde grædende sammen foran fremmede eller folk jeg ikke kender personligt, så da det skete første gang nede hos ham havde jeg virkelig lyst til at finde det mindste mussehul og kravle langt ned i det. Og da det så skete igen havde jeg allermest lyst til at stoppe hele forløbet. Det skyldes til dels at der ikke er sket nogle fremskridt og fyssen mener ikke at mine lange gåture og cykelture bliver til noget fremover og den besked var det værst tænkelige der kunne komme. Så psyken har det på ingen måde godt. Og jeg ved ikke om jeg nogensinde kan komme til at acceptere at jeg... ikke kommer til at gå normalt igen. Og jeg fylder 38 år på Onsdag. JEG BURDE HAVE MANGE ÅR PÅ TO BEN ENDNU! Men... sådan bliver det desværre ikke. Demotiverende AF!

Men ikke mere negativitet for nu.. Nu til det jeg har forsøgt at løfte humøret med de sidste par måneder. Shopping-lækkerier!

I Marts måned fik jeg, som nævnt tidligere, købt lidt ting, og det var blandet andet et par lækre duftlys på tilbud i Aldi. Det ene har jeg allerede brændt en del ned, men mit favorit duftlys er det med trævægen i. Jeg har altid gerne ville have sådan et, da lyden af en tændt trævæge er lækker. Den der knitrende lyd går lige i hjertet på mig. Jeg fortryder at jeg ikke købte de to andre der også lå i tilbudsbunken. Men jeg håber ikke det er sidste gang jeg finder nogen. For ohhh my jeg elsker den slags stearinlys.

Jeg fik også endelig mulighed for at tage ind i en genbrugsbutik i Marts måned, og der fandt jeg de sødeste små støbejernsgryder som jeg bare måtte have med hjem. De står nu og pynter ude i køkkenet under de støbejerns minipander som jeg har hængende og jeg elsker virkelig det look. Og de små gryder kan bruges til røgelse så jeg er super glad for at jeg fandt dem.

I Marts fik jeg også købt lidt makeup. Jeg bestilte den store 42 pan "Earthy"-palette fra Beauty Bay lige så snart den var tilgængelig på deres site. Man skulle næsten tro at de har lavet den til mig. Den perfekte skov-palette. Jeg bestilte også et par stykker af min favorit eyeshadow brush fra deres eget mærke da den var på voldsomt tilbud. Jeg fortrød dog meget at jeg ikke købte de mellemstore paletter af de to andre farve-varianter, så det endte jeg med at gøre i April.

Jeg fik også bestilt mig en ny makeuptaske i Marts måned. Jeg har godt nok en stor en af slagsen, men den var propfuld og kunne ikke lynes, og det var svært at finde de ting jeg skulle bruge, så jeg skulle bruge en mindre, som mine faste ting kan ligge i, og så kan jeg altid tilføje ting alt efter hvad jeg skal bruge. Denne søde lille taske fandt jeg hos H&M.

Og nu til de ting jeg har forkælet mig selv med her i April måned. Det første var som sagt de to mellemstore paletter fra BeautyBay - 16 pan "Midnight" og "Berries" paletterne. Jeg var meget tæt på at bestille "Midnight"-paletten i den store variant, men jeg endte i sidste ende med at vælge mellem-størrelsen. Jeg har andre paletter med blå og lilla farver, så jeg tænkte ikke at den store var nødvendig. Og jeg er faktisk ret godt tilfreds med udvalget af farverne fra den store palette i denne, så jeg fortryder ikke mit valg. Og når det kommer til "Berries"-paletten, så håber jeg, at den får mig til at lege lidt mere med de pinke farver, for det synes jeg ikke rigtig at jeg gør så meget i. Jeg er super tilfreds med mine BeautyBay-køb.

Det næste jeg bestilte hjem var den smukke "Ashley Strong"-palette fra Morphe, som jeg har savlet over lige siden den udkom sidste år. Farverne er så smukke og dystre. Fandt den hos H&M som sælger nogle af Morphes lækre paletter. Og det bliver den sidste øjenskygge palette jeg køber i år. Slut prut! Jeg ikke købe flere. :P

Jeg har været på udkig efter citron-ting i mange år, men det var faktisk først sidste Sommer at det lykkedes mig at få fingrene i lidt ting. Og i år vil jeg prøve at finde noget mere. Jeg vidste at Floristik24.dk sælger lidt forskelligt, da jeg sidste år købte nogle løse falske citroner, så her i April måned besluttede jeg mig for at bestille lidt mere hjem. Jeg bestilte lidt flere dekorative citroner hjem, og denne gang med blade og blomster. Jeg tænkte at de ville være fine sammen med dem uden fra sidste år. Og så besluttede jeg mig også for endelig at bestille nogle kunstige citron grene hjem. Jeg har altid gerne ville have nogen, men de er bare så dyre! Men nu skulle det altså være.

Og igen i citron-temaet - jeg opdagede i April måned, at Føtex solgte nogle glas med citron-print og dem skulle jeg selvfølgelig have fingrene i! Min nabo kiggede efter dem dagen før de skulle være på hylderne, og hun fandt så disse til samme pris dernede. De ligner ikke helt dem i reklamen, men det gør mig intet. Jeg synes faktisk bedre om disse, så jeg er meget tilfreds. Så sødt af hende at købe dem med hjem til mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)