Min ReadAThon weekend og skønne overraskelser i lidt billed-spam

Så blev det tid til at deltage i årets første ReadAThon. Jeg satte ikke nogen mål for mig selv denne gang, da jeg ikke helt vidste om jeg kunne få hele weekenden for mig selv. Og om der ville være ro nok omkring mig til at det kunne blive til 100% læsning. Og jeg fik ret. Lørdagen gik fint og jeg fik læst en smule, men i dag Søndag? Jeg fik kun 5 timers søvn og så skulle jeg ud af døren tidligt om morgenen for at tage imod nogle skønne ting som mine forældre havde købt for mig. Og ikke nok med det, men der lå også et af mine nyeste køb i postkassen, som jeg ikke havde opdaget var ankommet.

Så egentlig en ret god start på dagen, men så begyndte flere naboer deres ekstreme støj. Overboens snotunge begyndt at løbe rundt til høj musik, skrige og trampe i gulvet i mange timer i træk, og naboen til den ene side tændte også for musikken og skruede voldsomt op samtidig med at de begyndt at banke helt vildt i væggen ind til min stue. Så jeg ikke kunne holde ud at være i mit eget hjem. Jeg måtte gå ud på den frostkolde altan og lukke døren ind til stuen for at komme lidt væk fra det hele. Og min koncentration var med ét helt væk. Så jeg fik aldrig startet op på læsningen igen. Håber dog at jeg kan få ro til at læse lidt senere, men.. øv altså.. HADER de naboer!

Men jeg fik dog taget lidt billeder, som jeg tænkte at jeg ville vise jer nu. Jeg håber at I har haft en bedre slutning på ugen end mig. *Suk*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)