Mine nye BeautyBay Paletter - "Earthy" (42 pan), "Midnight" (16 pan) & "Berries" (16 pan)

Jeg har været uartig igen. Ups.. Jeg har nemlig købt nye paletter - selvom jeg ikke har brug for flere. Men disse kunne jeg simpelthen ikke stå for! Som nævnt i mit første indlæg hvor jeg viste dem frem fortalte jeg at jeg først kun havde bestilt den ene hjem, men hurtigt fortrød at jeg ikke også fik bestilt de to andre. Så ret hurtigt efter den grønne med 42 øjenskygger ankom, bestilte jeg de to andre farve-varianter - men denne gang i mellem-størrelsen med 16 øjenskygger i hver. Og ohhh my hvor er jeg glad for at jeg gjorde det, for farverne er smukke!


"Earthy" (42 pan)

Denne palette var den første jeg bestilte hjem da de blev tilgængelige, da den for mig er den perfekte "skov"-palette og det kunne jeg simpelthen ikke stå for. Burde ikke overraske nogen. Jeg elsker at den har alt fra grønne til gyldne, brune og rødlige farver og er den ultimative palette til folk der elsker den type farver. Mig inklusiv. Og selvfølgelig skulle jeg have den helt store. Jeg kunne sagtens have købt mellem-størrelsen, men jeg følte at jeg ville gå glip af alt for mange smukke farver på den måde. Og jeg fortryder på ingen måde mit valg. Og farverne kan beskrives således:

"Fresh" (Lys mintgrøn mat) ____ "Ivy" (Mørkegrøn mat) ____ "Sage" (Salviegrøn shimmer)
"Rave" (Æblegrøn mat) ____ "Frost" (Støvet grøn shimmer) ____ "Cobra" (Salviegrøn mat)
"Seahorse" (Søskum grøn mat) ____ "Wit" (Sort grøn shimmer) ____ "Trance" (Gulgrøn mat)
"Shamrock" (Bladgrøn mat) ____ "Moss" (Skovgrøn shimmer) ____ "Pine" (Skovgrøn mat)
"Sketch" (Sart lysegrøn mat) ____ "Pixie" (Søskum grøn shimmer) ____ "Fern" (Mosgrøn mat)
"Leafy" (Mørk mosgrøn mat) ___ "Ray" (Grøn/gul duochrome)* ___ "Acid" (Lys olivengrøn mat)
"Lime" (Limegrøn shimmer) __ "Corduroy" (Gullig Armygrøn mat) __ "Apple" (Kløver grøn mat)
"Seaweed" (Tang grøn mat) ____ "Cava" (Bleg guld shimmer) ____ "Pickle" (Olivengrøn mat)
"Penny" (Gylden shimmer) ___ "Whistle" (Gullig oliven mat) ___ "Folklore" (Brungrøn shimmer)
"Eucalyptus" (Mørk Khakigrøn mat) _ "Satellite" (Gråbrun shimmer) _ "Brick" (Murstensrød mat)
"Legend" (Orange shimmer) __ "Herd" (Mørk grønbrun mat) __ "Soprano" (Mørk guld shimmer)
"Squash" (Varm orangebrun mat) ____ "Baked" (Rødbrun mat) ____ "Novel" (Kold brun mat)
"Palm" (Bronze shimmer) ____ "Snow" (Lys nude mat) ____ "Fizz" (Champagne shimmer)
"Quicksand" (Varm brun mat) ____ "Heat" (Rød/orange shimmer) ____ "Raw" (Dyb rød mat)

* - Med en bund af en transparent nude farve - hvilket gør denne til en fin glittertop til andre øjenskygger.


"Midnight" (16 pan)

Denne palette var jeg tæt på at købe i den store variant, men jeg endte til sidst med at købe mellemstørrelsen. Og den har seriøst nogle smukke farver. Jeg elsker at den indeholder både lyse og meget mørke farver, og så er der selvfølgelig de smukke shimmer-farver. Og de tre favoritter som jeg så i den store er heldigvis også i denne. Så jeg fortryder på ingen måde at have købe denne størrelse. Og farverne i denne kan beskrives således:

"Lavender" (Lavendel mat) ______ "Tranquil" (Rosa mat)
"Jellies" (Lilla shimmer) ______ "Catch" (Lilla mat)
"Voodoo" (Mørk rødlilla mat) ______ "Gleam" (Lys lilla shimmer)
"Iris" (Mørk lilla mat) ______ "Electric" (Mørk lilla shimmer)*
"Sky" (Lys blå shimmer) ______ "Denim" (Kongeblå mat)
"Bubbles" (Mørk aqua shimmer)** ______ "Mist" (Lyseblå mat)
"Cerulean" (Himmelblå mat) ______ "Steel" (Sølv shimmer)
"Hex" (Sort mat) ______ "Potion" (Himmelblå shimmer)***

* - Shimmeret i denne er både lilla og pink.
** - Med en skøn grøn shimmer.
*** - Med sølv shimmer."Berries" (16 pan)

Denne palette er den største i denne variant. Jeg ved ikke hvorfor de ikke også lavede den i stor, men uanset hvad, så skulle jeg selvfølgelig også have denne til min samling. Og farverne er intet mindre end perfekte. Jeg har en del rosa farver iblandt mine andre paletter, men i denne er de mere... varme i tonerne og det har jeg virkelig manglet. Jeg glæder mig meget til at lege med denne. Især fordi jeg ikke leger ret meget med de pinke farver i forvejen, men nu skal det altså være. Sidst men ikke mindst - farverne i denne kan beskrives således:

"Curve" (Lys nude pink mat) ______ "Claret" (Burgundy mat)
"Daiquiri" (Fersken shimmer) ______ "Shake" (Lys rosa mat)
"Macaron" (Neon rosa mat) ______ "Sofa" (Laksefarvet shimmer)*
"Lilo" (Hindbær neonpink mat) ______ "Cloud" (Pink duochrome)**
"Loyalty" (Palisander mat) ______ "Doll" (Laksefarvet mat)
"Nova" (Mørk rosa shimmer) ______ "Bubblegum" (Bubblegum pink mat)
"Rosewood" (Støvet rosa mat) ______ "Jura" (Støvet lilla shimmer)
"Journal" (Vinrød mat) ______ "Soda" (Hot Pink shimmer)***

* - Med guld shimmer.
** - Shimmer der skifter fra grøn til sart lyserød.
*** - Shimmeret i denne er både lilla og pink.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)