Anmeldelse af "Hævnens Paradis" af Rachel Hawkins

Reklame for forlaget Falco og forfatter Rachel Hawkins - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Da jeg fik tilbudet om at læse og anmelde "Hævnens Paradis" af Rachel Hawkins, og læste teaseren for den, måtte jeg straks takke ja tak til forlaget Falco. For ohhhh my den lød spændende. Og Rachel Hawkins er ikke helt fremmed for mig, da jeg tidligere har læst serien "Hex Hall" af samme forfatter. Så det kunne kun blive en fornøjelse. Og der gik ikke længere efter at jeg modtog bogen før jeg satte mig ned med den i skødet. Og nu har jeg anmeldelsen klar til jer. ;)

Lux bor sammen med sin kæreste, Lux, på Hawaii, men det var ikke planen at de skulle have været der i så lang tid. Det skulle have været springbrættet til en spændende jordomrejse på deres båd, men Nico har ikke længere så travlt med at komme afsted. Men da han en dag bliver hyret til at sejle to Amerikanske piger til en øde ø, så er hun pludselig i tvivl om om hun vil tage med. Men at lade Nico tage afsted med to fremmede piger uden hende, er heller ikke noget hun har lyst til. Så et par dage efter tager de alle fire ud til Meroe Island, en koralø med en virkelig dyster historie.

Turen på Stillehavet bliver en farefuld rejse, og da de når frem til øen er de ikke alene. Der ligger allerede en båd. Men selvom de var skeptiske overfor de fremmede falder de hurtigt i snak og det ender med at blive super hyggeligt. De bliver hurtigt venner. Og det ser ud som om de har nogle fantastiske uger i sigte sammen. Men øens hemmelighed begynder langsomt at vise tænder. Den dystre historie dukker op til overfladen og det begynder langsomt at ændre på dynamikken. Men det er ikke kun øens hemmeligheder som får dagens lys at se. De to Amerikanske piger har ikke været helt ærlige om deres venskab. Det samme gælder paret på den anden båd. Selv Nico ender med at vise sig at være en anden end den Lux forelskede sig i. Og det hele ramler sammen om ørerne på dem da der dukker en slesk fyr op på øen og laver ravage.

Løgne, hemmeligheder og voldelige udbrud bliver starten på et spørgsmål om liv eller død. Det er ikke alle som kommer levende væk fra øen. Men hvem ender med at slippe væk? Og hvilke hemmeligheder skal øen nu til at holde på? Øen har et ry for at få det sande væsen frem i de mennesker der ender med at sætte deres fødder på den. Tør du tage skridtet?

Pas på med hvad du ønsker dig. Paradis kan ende med at blive din død. Et sted der viser sine grimme tænder og dystre hemmeligheder når du mindst venter det, og det er ikke sikkert at du kommer derfra i live. Det handler denne historie om. Skønhed og kærlighed kan forblænde og det er det farlige ved det. Men shit jeg elsker det!

Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet med denne bog andet end at jeg nok ville nyde den, og det kan I tro at jeg gjorde. Historien var dog en smule anderledes end jeg havde regnet med. Det var dog ikke en skuffelse. Tværtimod. Der var så mange lækre detaljer og flashbacks som gør historien super spændende og som ender i den perfekte sløjfe i slutningen. Så meget hævn der skal tages. Så mange ting der kan gå galt undervejs. Eller gå efter planen. Mere vil jeg ikke afsløre. ;) I må læse bogen for at finde ud af hvad alt det handler om. For I kan tro at jeg varmt kan anbefale jer at læse denne bog. Den perfekte Sommerlæsning!

Min Goodreads rating:
★★★★★

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)