Et tilbageblik på en meget følelsesladet Juli måned + Endnu mere trøste-shopping

Min Juli måned:

● Det var en kaotisk og hjerteskærrende start på måneden.
Jeg startede med at have en totalt booket Fredag og første dag i denne måned, samt nogle spontane ting der gjorde dagen endnu mere hektisk. Men det var ingenting imod den Søndag vi havde nogle dage efter. Weekenden startede med spænding og "Tour de France"-start i Danmark som sluttede Søndag, og efter at jeg havde været på en hyggelig spontan tur til et lokale kræmmermarked, så sluttede dagen ud med rædsel og et knust hjerte. Et skyderi i Field's i København endte med at koste flere livet og flere blev såret og koncerten med Harry Styles lige ved siden af blev aflyst. Så meget rædsel, så mange knuste hjerter og så meget kommende traume. Jeg fældede mange tårer den aften og mit hjerte gjorde så ondt. Jeg har så ondt af alle dem der er blevet påvirket. Det er skræmmende hvor farlige mennesker kan blive når de får et våben i hænderne.

● Uheldsdæmonen har været på spil igen.
Jeg er knust... (Se billeder af katastrofen her) I starten af måneden - et par dage efter det første punkt herover - sidder jeg i den anden ende af stuen og arbejder ved computeren i sofaen og så hører jeg lige pludselig en mærkelig lyd. Ud af øjenkrogen ser jeg katastrofen ske. Min hylde fuld af krystaller, apotekerflasker, witchy ting osv falder til jorden med et kæmpe brag. Og der er bare glas og knuste krystaller overalt. Mit hjerte gik i stå og jeg fik straks en virkelig ubehagelig og mørk fornemmelse indeni. En fornemmelse af at det var en form for varsel omkring udfaldet til det store rehabiliterings møde jeg skulle til hos kommunen ugen efter. Så jeg var bange og havde ondt i brystet helt op til den dag.

● Jeg var til rehabiliterings møde i denne måned.
Min krop gik helt amok da jeg stod op den dag og jeg havde så meget kvalme og angst at jeg slet ikke kunne være i mig selv eller spise noget. Heldigvis var der ikke så mange til selve mødet og jeg havde set nogle af dem før, så det gjorde det hele en smule nemmere at være "midtpunkt". Men jeg havde en del psykiske knæk i den tid vi sad derinde og jeg hader at vise følelser overfor fremmede. Og jeg havde dårlig samvittighed - jeg ved godt at jeg ikke kan gøre for det men min hjerne og fortid har ødelagt mig på det punkt - over at jeg havde fået det en del værre end det sidste møde i 2019. For der er dukket en del flere ting op siden da og jeg hader at jeg skal slås med så meget. Men de mente at mit ressourceforløb skulle forlænges og det bliver sidste gang. Og så må vi se hvordan kurser og praktik kommer til at gå i denne omgang som så skal afgøre hvad det næste bliver.

Den beslutning er jeg so-so-okay med, men fordi min sagsbehandler skal på barsel i 4 måneder, så skal jeg nu have ny sagsbehandler igen. Og det er jeg ikke okay med. Men... imens vi sidder og tager afsked med hinanden snakker vi om mine ønsker til den nye og han nævner at mødelederen som også er sagsbehandler ikke kunne være en mulighed - fordi hun var leder til mødet - men pludselig modtager han en mail hvori hun tilbyder at tage over som min nye sagsbehandler og det var simpelthen så stor en lettelse, for hun virker ret sød og kender nu min sag ret godt. Så jeg skal ikke starte helt forfra. Så selvom jeg ikke er okay med at gå af med min nuværende, så er hun det næstbedste. Altså af hvad jeg har fået fornemmelsen af. Nu må vi se om vi rent faktisk har en okay sagsbehandler-borger-kemi. Det må tiden vise.

● Mine 3 ugers ferie startede i denne måned.
Et par dage efter mødet - hvor jeg sammen med den gamle sagsbehandler gennemgik en masse papirer osv og fik vores forbindelse med hinanden afsluttet og hvor jeg fik sendt nogle papirer og dokumenter til kommunen som de skulle bruge - så gik jeg på 3 ugers ferie. Og ohhh my den er tiltrængt. Jeg er ellers ikke god til rent faktisk at holde ferie. Altså at holde kalenderen tom og bare lave.... ingenting og lige præcis hvad JEG ønsker at lave, men jeg formåede faktisk at gøre det et par dage i hver uge indtil videre. Jeg har nemlig en uge mere tilbage. ;) Men jeg bruger dog stadig en del dage på at indhente nogle af de ting som jeg normalt ikke har tid til. Planen for den sidste uge er dog at holde kalenderen tom for alt praktisk og bare være kreativ, læse og slappe af.

● Tour de France startede i Danmark og nu har vi også en dansk vinder på toppen af podiet.
Jeg har ikke rigtig fulgt med i Tour de France i mange år, men sidste år så jeg lidt en gang imellem og var virklig imponeret over Jonas Vingegaard som blev nr. 2 det år. Derfor besluttede jeg mig også for at kigge lidt med en gang imellem i år, og da jeg så hvor godt han klarede det, tjekkede jeg dagligt op på hvordan det så ud. Og pludselig var han i den gule trøje! Og sørme så om ikke han endte ud med at vinde årets tour! For dælen Jonas! Tillykke! Og sikke en opbakning du fik. Det var helt rørende at se så mange Danskere stå og juble på sidelinjen. Og sikke et sportsmanship den unge mand besidder. Han er sku fantastisk.

● Der var i denne måned igen voldsomme problemer med overboen.
Som I kunne læse i mit sidste måneds tilbagebliks-indlæg så blev jeg verbalt angrebet af overboen og vi endte i et ret så heftigt skænderi. Udlejer ville ikke tage mig alvorligt da jeg fortalte om det og klagede, men det endte helt anderledes denne gang.
Jeg sidder en sen aften og ser lidt TV og pludselig hører jeg nogle store brag ovenpå samt kvinden deroppe skrige og hyle. Både jeg og min nabo skynder os ud til gangdøren for at se hvad der sker, og vi kan så tydeligt høre at de er oppe og slås og skændes. Ret hurtigt dukker der en fremmed op og vil ind, så ham lukker jeg ind. Det viser sig at han skal derop for at standse det. Men skænderierne fortsætter. Jeg ringer til udlejer imens og han tager os pludselig alvorligt. Han giver os grønt lys til at når vi ringe til politiet fremover vil det langt om længe være godkendte klagepunkter vi kan komme med. Så hvis problemerne fortsætter så kan vi langt om længe samle klager nok sammen til at få dem ud på et tidspunkt. Heldigvis stoppede det den aften da idioten tog afsted sammen med "gæsten", så jeg havde ro resten af den aften og kunne sove i fred.Mine køb i Juli måned:

I starten af måneden var jeg så heldig, at min underbo var frisk på at tage ud til Horne Kræmmermarked - et af vores lokale kræmmermarkeder som har åbent hver anden Søndag. Og der fandt jeg lidt flere af de gamle bøger jeg er begyndt at samle lidt på i bestemte farver, og så faldt jeg også over denne fine lille træhylde som jeg ikke kunne stå for. Den er godt nok flækket flere steder og mangler nogle detaljer som er knækket af, men med en smule sort maling, så ser man det ikke rigtig når den hænger på væggen. :)

Jeg har længe gerne ville prøve at sætte noget lys bag ved TVet i stuen, og da jeg fandt et LED-bånd med forskelligt farvet lys hos CoolPriser.dk, så besluttede jeg mig for at prøve det af. Jeg købte kun 1 meter da TVet ikke er ret stort, og det passer perfekt bag på. Der er flere forskellige farver at vælge imellem, men jeg tror for det meste at jeg ender med den grønne. Granskov-tema you know. ;)
Nu overvejer jeg så om ikke også jeg skulle købe et til soveværelset. Men det kan jeg gøre på et senere tidspunkt. For det ser sku lidt godt ud om aftenen. Det klæber dog ikke særligt godt bag på mine TV da overfladen er ru, men med lidt gaffatape skulle det gerne holde i noget tid før der skal mere tape til. :P

Som jeg nævnte i sidste måneds tilbagebliks-indlæg, så havde jeg langt om længe fået taget mig sammen til at bestille bogen "The Complete novels of Sherlock Holmes" hjem, og da den ikke nåede frem i sidste måned, så måtte jeg vente med at vise den frem i denne måned. Og efter en hel måned undervejs er den endelig landet hos mig. Den er ikke fra samme "serie" som de to andre samlinger jeg har købt (se sidste måneds indlæg som jeg har linket til i dette opslag), men er en Barnes & Noble version og jeg er vild med den! Coveret er helt rigtigt og jeg elsker at man slet ikke er i tvivl om hvilken samling det er bare ved at kigge på det.

Jeg laver jo egentlig mine egne bogmærker og behøver slet ikke flere, men da jeg så dem som Michelle hos "Petite Creature" laver, så måtte jeg simpelthen bare bestille et personligt bogmærke hjem fra hende. Hos hende kan man få det speciellavet og den service måtte jeg altså bare prøve og selvfølgelig støtte hendes lille onlineshop. Hun laver bogmærkerne i resin med forskellige udtryk og jeg kunne ikke stå for at bestille et med grønt glitter og en sort kvast. :D Og så selvfølgelig personificeret med mit brugernavn fra mine sociale medier. Det er blevet rigtig fint.

Jeg fik også shoppet en smule hos H&M i denne måned og derfra købte jeg en virkelig sød metal kurv med en bund i mangotræ, som jeg nu ønsker mig i den større størrelse også, for ohhh my hvor er den fin! Og så købte jeg også hvad de kalder en chiffonkjole, som egentlig bare er en sort (ikke specielt god) top indenunder og så en tynd chiffonskjorte udenpå, som jeg vil bruge åben som en åben skjorte/cardigan. Og da den har korte ærmer er den perfekt til Sommer, Forår og Efterår. Og så elsker jeg plaid printet til især Efteråret, så denne vil blive brugt en del fremover.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)