Anmeldelse af "Start Up in the City"-serien af Kelly Rimmer

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Kelly Rimmer - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Så blev det min tur til at blive bekendt med Kelly Rimmer og hendes romantiske historier, og det kan jeg takke forlaget Flamingo for. Jeg har nemlig fået lov til at læse og anmelde "Start Up in the City"-serien som jeg har hørt meget godt om. Jeg har efterhånden læst en del serier som denne og jeg må indrømme at jeg sluger dem råt og elsker hvert øjeblik. Især når det er serier hvor man følger en vennegruppe, en familie eller lignende og deres jagt efter kærligheden samtidig med at de har nogle dybe hemmeligheder de skal kæmpe med ved siden af. Ja det er pladderromantisk og klichéfyldt, men jeg elsker det. :) Det er skøn hyggelæsning.

Og nu er jeg klar med min anmeldelse af alle tre bøger. Here you go.


"Uventet"

Marcus og Abby har været bedste venner siden de var helt små, og nu hvor de er blevet ældre og voksne har de valgt at bo sammen som roommates. Og det går rigtig godt. Abby arbejder med at streame computerspil og anmelde dem og Marcus er en succesfuld tech-entreprenør. De lever hvert deres liv men sammen. Abby planlægger det perfekte liv med mand, baby, hus og hund og Marcus lever singlelivet på bedste vis med løse sexpartnere. Men en dag ændrer det hele sig. For dem begge.

Abby har fået en trist nyhed fra sin læge og hun er nu blevet desperat. Hendes fremtidsplaner er pludselig ... rodet. Og hun har brug for hjælp. Men alle de muligheder hun har falder til jorden. Og Marcus mærker hurtigt at der er noget i vejen. Og da det går op for ham hvad det er, så går der ikke længe før han ender med at tilbyde sin hjælp. For det kan da ikke gå galt, vel?

Det bliver starten på et helt anderledes venskab. Et venskab som ret skræmmende hurtigt udvikler sig til en masse forvirrende følelser for dem begge. Og angst for hvordan den anden vil reagere hvis det bliver sagt højt. Vil det ødelægge deres venskab? Og hvad vil deres venner og familie dog ikke tænke? Kan de holde deres aftale og hemmelighed skjult for dem alle sammen? Eller har de begge gået rundt i total blind uvidenhed om hvad andre har indset for længe siden? Og vil de finde modet til rent faktisk at springe ud i at gå helhjertet ind i denne nye fremtid? Sammen?

Min Goodreads rating:
★★★★✩


"Usagt"

Paul og Isabel er i fuld gang med at blive skilt og det går ikke stille for sig. For bølgerne går højt og det er grimt. Og bodelingen er det sidste søm i kisten for at de kan gå hvert til sit og gøre en ende på deres mareridt. Og striden om feriehuset er især skyld i såret følelser og vrede. Og nu er der kun lidt under en uge til at det hele er slut og de kan slutte det kapitel i deres liv. Men begge ender tilfældigt samme sted på det værst tænkelige tidspunkt. Men er det nu også så tilfældigt?

Stædighed og uvilje til at lade den anden vinde gør at de begge ender med at blive i feriehuset hele weekenden. Sammen. Hvilket ikke kunne blive værre. Og skænderierne går hurtigt igang. Indtil Isabel opdager at Paul ikke virker som den gamle Paul. Noget er forandret. Paul virker mere opmærksom på hende og mere... sexet. Hvornår er det lige sket? Og hvorfor kan hun ikke lade være med at tænke "hvad nu hvis"?

Paul har arbejdet på sig selv det sidste års tid og han er opsat på at vise Isabel at han har forbedret sig. Og han vil forsøge at få hende til at snakke med ham. Sådan for alvor tale sammen. Men det bliver ikke nemt. Isabel er stædig og hun reagerer stadig negativt når deres ægteskab kommer op i samtalerne. Men tiltrækningen til hinanden kan de ikke længere ignorere. Og muren omkring hendes hjerte falder langsomt sammen jo mere hun lære den rigtige Paul at kende. Måske kan de skilles som venner? Eller er det for sent? Og vil de begge det samme i sidste ende?

Min Goodreads rating:
★★★★✩


"Uforløst"

Jess er kendt som den stærke og ligefremme kvinde med en masse selvtillid der putter alle sine kræfter i sin karriere, men hun gemmer på en fortid som er alt andet end det hun forsøger at udtrykke som voksen. En fortid som har givet hende så dybe ar at hun ikke ønsker fast forhold, familie eller forpligtelser - udover dem jobbet kræver. Alt skal forblive som det er nu. Men da Jake dukker op i byen og skal deltage i hans brors og hendes arbejdspartners bryllup, så bliver hendes eller så stabile psyke og følelser rusket godt og grundigs op og det gør hende bange og vred.

Jakes følelser for Jess har ikke forandret sig. Han ønsker stadig at finde tilbage sammen med hende og forsøge igen, men Jess virker mere fjendtlig og hård end nogensinde før. Men hendes stålhårde ydre krakelerer da hendes veninde Abby ender i en livsfarlig situation i forbindelse med hendes graviditet, og Jake er den eneste i nærheden i situationen til at samle hende op. Og det går hurtigt op for ham at Jess gemmer på en hemmelighed som kan være årsagen til hendes modvilje imod ham. Men kan han få hende til at åbne sig op overfor ham? Om ikke andet så for at få svar op hvorfor det aldrig gik imellem dem så han kan komme videre med sit liv?

Fortrydelser, dybe og ignorerede følelser gør Jess forvirret og da hun finder ud af at Jake stadig er interesseret i hende får det hende til at gå i panik og hun forsøger igen at skubbe ham ud af sit liv. Men Jake vil ikke skilles som fjender. Kan de i det mindste forsøge med venskab så han ikke skal miste hende helt igen? Eller vil venskab også være for meget for Jess? Eller vil hun indse at hun langt om længe godt kan åbne op for sine venner og delagtiggøre dem i hendes historie uden at blive ødelagt og set ned på? Og måske begynde at åbne mere op for muligheden for at få et .... forhold? Det kræver en masse mod og tillid, men vil hun være stærk nok til det? Og vil hun nå det før Jake igen er væk? Denne gang for altid?

Min Goodreads rating:
★★★★✩

I denne serie følger vi de tre venner og tech-partnere Paul, Marcus og Jess og deres jagt på eller flugt fra kærligheden. Historier om et livslangt venskab med en uforløst længsel, et misforstået ægteskab og en frygt for at gentage en skræmmende forpligtigelse som kan være enden på alt. Tre historier som har intet og alt med hinanden at gøre. Og jeg elsker den røde tråd igennem alle tre bøger.

Jeg ved ikke om det var fordi jeg var midt i en meget svær periode da jeg læste disse, men jeg skal da lige love for at jeg fik grædt mine tårekanaler knastørre igennem alle tre. Åhh hvor ramte de mig dybt. Så mange ulykkelige skæbner som heldigvis endte lykkeligt. Because of course ville de ende godt, men vejen dertil var "av-mit-hjerte"-hårdt. Men så meget læsningen værd. Så hvis I er til denne type "ulykkelig-til-lykkelig"-historier, så er denne serie lige noget for jer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)