Bøger jeg har læst i 2022

Så er det igen blevet tid til at samle op på de bøger jeg har læst i løbet af året, og i 2022 overgik jeg igen mig selv. Sidste år troede jeg ikke at jeg igen ville nå over de 90 bøger, men jeg formåede faktisk at læse 96! Kunne sagtens have nået flere, men jeg er stadig lidt målløs over at det nåede at blive til så mange. Mange for mig altså. Som jeg har nævnt før så er jeg ikke den hurtigeste læser og med en ADD-hjerne kan det til tider være svært at finde fokus og tålmodighed nok til at læse, såå.. 96 bøger er utroligt mange for mig. :) Men nok om det. I kan herunder se alle de bøger jeg fik tygget mig igennem i 2022. Hvis I trykker på billederne kommer I direkte ind på den valgte bog på Goodreads.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)