Et tilbageblik på December måned


Min December måned:

● Årets sidste ikke-bogrelaterede indlæg - for altid?
Som jeg har nævnt for nogle måneder siden - tror jeg at det var - så går bloggen over til at være en bog-blog, og derfor kommer der ikke rigtig flere personlige- og skønheds-indlæg på bloggen fra årsskiftet. Måske kommer der et "update"-indlæg i ny og næ, men ellers bliver det kun boganmeldelser osv. Og det kan også ske at der kommer nogle DIYs en gang imellem, men igen.. det må tiden vise.
Men hvor vil jeg så poste alt der har med skønhed og det personlige henne? Det kommer til at foregå på min Instagram-profil og på bloggens Facebook-side hvor jeg stadig vil poste alm. ting udover boganmeldelserne. Så jeg håber at I vil hoppe ind og følge mig begge steder. :) Der vil i hvert fald blive postet meget mere fremover. ;)
Men er det så helt slut med de andre indlæg på bloggen? Who knows! Det kan være at jeg en dag får energi og lyst til at poste mere herinde igen, men jeg må indrømme at når besøgstallet er så lavt, så er det altså også ret demotiverende. Så hvis det en dag ændrer sig, så må jeg tage det op til overvejelse igen. Men for now.. Velkommen til min bog-blog. :)

● Var på en spontan tur til IKEA og Plantorama i Odense med de gamle.
Vi havde egentlig planlagt at skulle en tur til Århus med min søster, kæreste og min lille niece, men grundet visse problemer, så besluttede vi os for at droppe det denne gang. Derfor tog mine forældre og jeg et smut ind forbi Odense i stedet for for at kigge i IKEA og Plantorama. Jeg skulle nemlig se om ikke jeg kunne finde nogle sorte julekugler med lidt glitter på til træet, og dem lå de heldigvis inde med i Plantorama. Og IKEA havde jeg ikke været inde i efter de fik deres juleting på hylderne, så det var rart lige selv at få lov til at gå og kigge lidt på hele. Og som altid - så var det ikke billigt at "kigge". :P Jeg altså snart stoppe!

● Havde et par hyggelige bagedage sammen med min far.
Det er efterhånden blevet lidt af en tradition for min far og jeg at vi mødes en dag eller to i December for at lave lidt julebag. Det er altid lidt hektisk og kaotisk, men vi hygger os med det. Og i år skulle det altså ske igen. Vi havde dog valgt ikke at lave så meget i år, da vi ikke ville få ret mange familie-dage i julen hvor det kunne nydes sammen, så vi besluttede os for at skære en del ned på mængderne og de forskellige slags kager og andet. Men det er nu hyggeligt alligevel. Og det er jo med at holde fast i de små ting for man ved ikke hvornår det er slut med det.

● Vi blev endnu en gang snydt for en masse sne.
Åhh jeg havde sådan glædet mig til at få en masse sne i denne måned. De lovede faktisk to gange at vi ville få en hel masse hernede på sydfyn, men begge gange fik vi bare et lille drys. Ikke noget vi kunne prale af. Og jeg er efterhånden ved at være ret træt af det. Jeg savner sne og jeg ville så gerne have taget en masse billeder og videoer ude i den, men nej. Øv altså. :P

● Hele familien endte stort set med at ligge syg i Julen.
Først blev min mor ramt, så min far, så min søsters kæreste og til sidst mig og min mor igen. Det ændrede lidt i vores planer, så julen blev kun min far og jeg og så blev vores planlagte julefrokost aflyst. Det var selvfølgelig ærgerligt, men det er jo sådan noget der sker. Min far og jeg formåede dog alligevel at hygge os selvom vi begge var syge, og så brugte jeg ellers resten af måneden til at slappe af og komme mig igen. Og jeg ender nok med at være syg et godt stykke ind i starten af det nye år også, men sådan er det bare for mig. Jeg er altid syg længere end normalt pga. mit i forvejen pressede immunforsvar. *Suk*

● Jeg mistede min stemme 100%!
I forbindelse med min sygdomsperiode og pga. de voldsomme hosteanfald endte jeg med at miste min stemme. Kun en smule i starten, men pludselig en dag var den 100% væk. Og let me tell you!!!! Det er fucking nøjern ikke at kunne snakke når man altid har kunnet. At miste stemmen er totalt fucked up. Sorry. Men jeg er stadig ikke over dette endnu - ja min stemme er stadig væk. Såååå.. jeg er begyndt at blive en smule nervøs. Men jeg har læst mig frem til at jeg skal holde stemmebåndet i ro i mange uger hvis jeg ønsker at stemmen kommer igen hurtigst muligt. Så jeg render rundt og hvisker til katten og til mig selv i disse dage. :P Og forsøger at tage ekstra varme bade og drikke varme ting i løbet af dagen for at varme halsen op. Wish me luck!

● Jeg havde en lille vlogmas-julekalender kørende på Instagram her i December måned.
Fulgte I med i den? Jeg postede en lille stemningsvideo stort set hver dag op til Jul, og selvom det nogle dage var svært at finde noget at filme, så har jeg alligevel formået at hygge mig med det. Jeg havde dog håbet at jeg fik mulighed for at skabe lidt mere julede videoer end jeg gjorde, men omstændighederne var ikke rigtig til det i år. Men jeg synes nu alligevel at det for at være et første forsøg, var ret okay alligevel. Smut gerne ind på min Instagram-profil for at se dem. De er ikke specielt lange, så de kan hurtigt ses igennem. ;) Måske jeg skal skære det ned til kun at gøre det hver Advent næste år?

Godt Nytår alle sammen!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)