GiZmo's AdventKalender - 3 Advent


I år har jeg valgt at smide min julenovelle som jeg hurtigt fik skrevet for nogle år tilbage (derfor den lidt platte kvalitet) til netop min julekalender her på bloggen. Har nu valgt at dele den op i kun 4 dele og smide den ind i år, så jer der ikke har været med så længe, får chancen for at læse den. Tryk på linket og du vil komme ind til novellen.

Jeg elsker at lave spas med vennerne og gerne via sjove videoer. Og I kender sikkert nok alle sammen det at "Elfe hinanden". Og det er altid et hit og et kæmpe grin. Så smut ind og lav jeres sjove jule-dansevideoer med ElfYourself.Juleferien nærmer sig, og det bliver så sandelig heller ikke varmere. Derfor har jeg været henne og finde nogle julefilms-titler, som jeg gerne vil anbefale jer. Udover det så er Lovefilm.dk også en KANON side, hvor du kan lege filk online, få dem sendt lige til døren og sende dem tilbage igen for derefter at få nye hjem. Super nemt og super billigt. Tjek nærmere på deres hjemmeside.
Filmene jeg vil anbefale er følgende derinde fra:
* This Christmas
* A Christmas Carol
* Julemandens gave
* Hjælp, Det Er Jul
* Grinchen
* Fars Fede Juleferie
Julesange er et must her i julen, og derfor har jeg været henne og fundet nogle stykker som I kan hyggelytte til imens I er her på siden (AdventKalenderen)


Dagens Fotos (Julegaverne):
Jeg fik ordnet julegaverne ret tidligt (starten af november var jeg færdig) - Har I været ude i lige så god tid i år? Ja? Nej? Hvorfor? (:
Google Friend Connect stopper derfor kan du fra nu af følge mig disse steder:
* RSS (Dette kan ikke bruges til konkurrencer)
* Facebook (Dette er min private bruger hvor der bliver opdateret hver gang der blogges)
* Twitter (Igen med opdateringer når der blogges samt et sted jeg er stort set 24/7)
* Bloglovin’ (Ved endnu ikke hvordan man ser dem der følger min side herinde, men derfor vil denne blive brugt til konkurrencer - se link her nedenfor)
* GiZmo's Blog på Facebook (Konkurrencebrug og til jer der vil følge med derinde)
* Blogkeen (En ny form for RSS-side til blogs, som er på vej frem)

2 kommentarer:

 1. Ihh julemusikkk :D hvor er det flotte gavepapir fra?? :o) Jeg har fået købt lidt julegaver, men kan slet ikke finde energien eller julestemningen til at få det gjort, så bliver nok i sidste øjeblik :(

  -Bettina

  lifeloveandlooks.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Gavepapiret er fra Bog&Idé (:
  Julestemningen er heller ikke ankommet hos mig endnu. /: Men håber den snart kommer.

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)