The summer hat was bought - I passed!


Ja som jeg skrev i går et sted på nettet (husker ikke helt hvor *Hehe*), så ville jeg købe den sommerhat jeg har haft kigget på i nogle uger nu hvis jeg bestod. Hvilket jeg jo tvivlede virkelig meget på da jeg ikke havde nogen behagelig fornemmelse for opgaven og det jeg havde lavet. Jeg havde det virkelig også dårligt da jeg kom ned på skolen og var faktisk tæt på at smide alt hvad jeg havde i hænderne og løbe min vej. Men jeg kom ind og det gik egentlig okay. Havde ikke en sikker følelse for hvordan det var gået, men jeg måtte sluge mine ord i mig igen da jeg kom ind og fik min karakter. De mente jeg havde rigtig godt styr på det og svarede på alle de rigtige spørgsmål og kunne bygge videre på dem, så de mente jeg havde meget baggrundviden med mig. Og dette var slet slet slet ikke tilfældet. Tror bare jeg har været utroligt heldig. Men jeg bestod som I jo nok kan se på billedet *Hatten* og bestod endda med en 2-cifret karakter. (: Og så var prisen åbenbart sat ned fra 80,- til 25,-. Bonus!

Jeg er lidt chokket, men er utroligt tilfreds. Virkelig. Det går nok først rigtig op for mig den dag jeg står med mit eksamensbevis. :D


English version:
I've had a really bad feeling for my exam paper, and I felt really bad when I had to go in and defend it this morning. I wrote somewhere on the net yesterday that I would buy the summer hat I wanted to have if I passed. And as you can see in the picture, I did just that. I'm still a little shock but is incredibly happy.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)