The new and final graduation hat?


Jeg havde jo egentlig allerede lavet mig en lille "studenter-hat", som I kan se i indlægget HER, men jeg lå inden jeg faldt i søvn i går og tænkte på at det ikke ville føles så socialt ikke selv at have en rigtig hat på. Jeg havde så set en hvid hat i Føtex da jeg var nede og købe min sommerhat, og tænkte at jeg lige i dag ville smutte ned og tjekke hvad den kostede, og den stod også til kun 25,- så jeg købte den altså med det samme.

Jeg har så genbrugt det bånd jeg købte til min søsters hat jeg lavede til hende for nogle år tilbage og har syet det på og tilføjet lidt similisten så den passer mere til mig. (: Jeg regner nemlig med at looket til afslutningsfesten skal være rigtig bling-bling og party-like. (: Såå... Ja. Jeg er faktisk blevet ret godt tilfreds med resultatet. Og så er det lidt sjovt at tænke på at min hat sammenlagt har kostet 30,- hvor de andres har kostet langt over de 600,-. :P Lækker tanke! :D

Sidst men ikke mindst, så har jeg klargjort den "lille sorte bog" hvor folk kan skrive hilsner til mig, nu hvor jeg ikke skal have folk til at gøre det i hatten. Kunne de sikkert nok godt, men jeg er bange for at blækket trænger igennem og så er hatten jo ikke så hvid længere, såå.... nu kan de få lov til at skrive hilsner i bogen her. (: Skal nok blive hyggeligt og så har jeg også et minde jeg kan kigge tilbage i. (:English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)