Back to School - Hair


I har nok set denne på bloggen før, men det er også "genbrug". :D Men jeg tænkte at det var en super fin og speciel frisure til dem der allerede er startet eller skal starte i skole igen i næste uge. Så som en del af min "Back to School"-serie her på bloggen kom denne frisure altså med.

1: Først samler man det hår som man ønsker at lave sløjfen af. Man kan nøjes med at tage en tot fra hver side hvis man har tykt hår eller hvor man nu ønsker at lave den. Jeg har her valgt at halvere håret for at have nok til at kunne vise jer det. Jeg bruger en af de små elastikker som man kan købe i små poser i fx Matas. Det er for at jeg ikke ender ud med en elastik der kan ses.
Den sidste omgang med elastikken fører jeg ikke håret hele vejen igennem, men lader det hænge i en "slasket" knold som vist på første billede.

2: På næste billede deler jeg knolden i to så jeg har en halv knold på hver side. Dette skal ende ud med at være løkkerne i sløjfen. Pas på med at lave disse for lange, da det hele så bare ender ud med at hænge ned og ligne en sørgelig sløjfe. :D Enden på din samlet tot skulle gerne ligge ned imellem dine løkker nu.

3: Næst tager du enden og snor den en smule så den er nemmere at arbejde med. Denne skal du bruge som "knuden" på sløjfen. Hvis du har en topsy tail-dims, så bliver dette skridt meget nemmere, men sådan en ejer jeg ikke længere så det er med at holde tungen lige i munden. Du skal nemlig trække totten op imellem dine løkker og så skal totten presses ned igennem håret bag elastikken som holder sløjfen. Altså ned bag den hestehale du lavede til at starte med.
Når du har fået hele totten igennem så trækker du lidt i den og strammer knuden på sløjfen. Hvis du vil være sikker på at det holder kan du sætte et par hårklemmer i for at holde knuden nede bag elastikken.
- Hvis ikke du vil trække den igennem bag ved, så kan du nøjes med at fastgøre totten med hårnåle og "vikle" den rundt om elastikken så den bliver trukket ned.

Denne hårsløjfe kan du lave til mange forskellige frisurer. Du kan lave den med to totter og samle dem i siden så du laver en form for hårbøjle med dit eget hår og laver sløjfen i den ene side, eller du kan lave flere små sløjfer som en "krans" ved at lave små knolde i en linje rundt om hovedet og så lave dem alle til små sløjfer. Det kræver lidt mere tålmodighed, men det er noget man kan lege lidt med hvis man får lyst.

Håber dog at denne lille tutorial har givet jer inspiration til en sød frisure til jeres skolestart. :D


English version:
Follow the tutorial and make a cute hair bow for your first schoolweek. :D

1 kommentar:

  1. Hvor er det en sød frisure(:

    www.dyreglad-pige.blogspot.com

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)