Back to School - The perfect bag


Jeg ville ønske man kunne få fede skoletasker dengang jeg gik i folkeskolen og det var desværre først på mit sidste år på HF at jeg fik chancen for endelig at få en der ikke var en kedelig grå skoletaske. Jeg ved at skoletasken også er ret vigtig for nytidens unge, og at den gerne må afspejle deres personlighed, og det kan jeg udemærket godt følge dem i. :D Så derfor har jeg valgt at vise de to som jeg har holdt mest af og som jeg gerne vil anbefale jer.

Den første er en simpel taske som alle kan bruge og som ikke som sådan har noget personligt præg, men ved at det ikke er alle der ønsker en taske der skriger efter opmærksomhed. Dog har den et diskret mønster i stoffet så den ikke bliver kedelig. Den er af mærket O'Neill og er købt på Zalando, men mener ikke at den kan købes der længere, men det kan være andre har den til salg.

Den anden er en med lidt mere farve på og jeg elsker den virkelig. Jeg bruger den nu til hverdag hvis jeg skal have mere end min pung og nøgler med. Den er super frisk og spraglet. Noget jeg synes en taske godt må være. Denne er af mærket Desigual og er købt på Spartoo. Den findes ikke længere med det stof min har, men der er mange andre fede mønstre så synes da helt sikkert I skulle tjekke dem ud. (:


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

1 kommentar:

  1. Jeg har en helt almindelig skolerygsæk i sort/grå. Jeg valgte med vilje én der ikke skreg for meget ud til offentligheden, men fokuserede på at det skulle være en rygsæk, for ikke at skade ryg og skuldre alt for meget. Med alt det jeg slæber med frem og tilbage dagligt, ville jeg tage varig skade af en skuldertaske. :S

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)