Dejlige bløde pullovers


Jeg knus-elsker virkelig dejlige bløde pullovers. Især nu her om sommeren hvor man sidder ude længe og det bliver en smule køligt om aftenen. Så er der virkelig ikke noget bedre end lige at tage en lidt varmere og luftig trøje på.
Jeg har fundet 3 som jeg synes er virkelig søde med deres fine detaljer.

Den første lyseblå trøje er fra mærket Vero Moda og er i et lækkert og blødt stof. Den store halsåbning er fin her til sommer, og bliver derfor ikke alt for tillukket. Den fine detalje med knapperne på ryggen er super fræk og så er det lige prikken over i'et at de er i "bling-bling".
Den blå nedenunder har 3/4-ærmer og er også med en stor halsåbning. Detaljen på denne er efter min mening virkelig den bedste. Man kan vælge hvor stor halsåbningen skal være ved at løsne den sløjfe der er i nakken, og denne er virkelig fin og feminin. Virkelig virkelig virkelig lækker fra mærket Lollipops som også har nogle virkelig skønne sko og tasker tilgængelig på Spartoo.
Den sidste beige pullover er en af mine favoritter. Den har de "flagermusærmer" som jeg er rigtig glad for, og så er den i strik hvilket jeg synes er fint. Den er til gengæld ret dyr, hvilket resten af tingene af mærket Stella-Forest også er.

Men super fine er de. (:


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)