Efterårs GiveAway #2 - Dove Derma Spa (SLUT)

Jeg er i Dove-himlen, og det kan én af jer også snart komme. I kan nemlig vinde disse Dove Derma Spa produkter, som er helt nye i Dove's sortiment af hudpleje-produkter. Lyder det ikke bare dejligt? Jeg er i hvert fald rigtig glad for at kunne forkæle én af jer der følger med på bloggen her. Jeg er selv en virkelig stor fan af Dove's produkter, og det burde ikke komme som nogen overraskelse. Har brugt deres hårprodukter til badet i mange år og er også blevet ret glad for deres lækre hudprodukter, så at have fået æren af at teste disse kunne ikke være mere perfekt. Og jeg kan love jer for at det er nogle lækre ting. :D

Det der gjorde at jeg begyndte at give Dove mere opmærksomhed og blev mere nysgerrig på deres produkter, var faktisk deres måde at reklamere på. De går meget op i at alle kvinder er smukke - alle kvindekroppe er smukke og unikke. De bruger kvinder med alle kropsformer i deres reklamer, og det synes jeg er fedt! Det kunne andre brands virkelig godt lære noget af. Man føler sig nemlig accepteret. En del af fællesskabet og det sælger altså. Der er ikke noget værre end at føle sig udenfor, fordi man ikke rigtig kan se man selv som værende en del af målgruppen for et produkt. Det sælger i hvert fald ikke produktet til en som mig. Så at se reklamer med tynde, tykke, høje og lave kvinder i en reklame for et produkt, er altså vejen frem. Og så er det jo bare helt igennem fantastisk når produkterne så også er skønne.

Som sagt så er det nogle helt nye produkter i deres sortiment og de er inde under Spa-kategorien - hvilket jeg jo er ret glad for. Jeg er ikke typen der har råd eller tid til at tage på spa-ophold, selvom det da ville være fantastisk lækkert at prøve at opleve, så jeg må gøre hvad jeg kan herhjemme indenfor hjemmets egne rammer. Derfor er produkter som disse virkelig lækre at have. De er følgende:

● Goodness³ - Denne serie er god til folk med tør hud og er højeffektiv, fugtgivende og oliebaseret. Den findes i fire varianter som er Body Lotion, Body Creme, Body Oil og en virkelig lækker håndcreme.
- Duft af cremet vanilje, saftig kokos og musk, samt noter af sprød citrus, energigivende ingefær og frugtagtig æble, fresia og mandler.

● Uplifted+ - Denne er god til alle hudtyper og har en opstrammende effekt. Via tørre olier får huden et plejende boost og føles super lækker når den trænger ind. Og bedst af alt - huden føles ikke fedtet bagefter, hvilket er super vigtigt for mig. Den findes i en lækker Body Lotion.
- Duft af liljer og agurk, opfrisket med grønne violblade samt sensuel sandeltræ, indonesisk Patchouli og sød musk.

● Youthful Vitality - De ældre skal ikke snydes, så der er også en anti-age Body Creme til moden hud. Denne strammer også huden op og får den til at se yngre, friskere og mere spændstig ud.
- Duft af hindbær og mandarin kombineret med roser, geranium og nellike med bløde noter af macadamia, vanilje og sandeltræ.

● Summer Revived - Sommeren er ovre og det betyder også at sommergløden i huden så småt forsvinder. Det er der mange der ikke er glade for, så de går over til at bruge selvbruner. Forstår dem godt, men jeg er selv et kæmpe fjols til at smøre det ordentligt ud på huden. Jeg får altid pletter eller striber i min påføring, så jeg gør ikke rigtig i det så meget længere - måske indtil nu. Disse er nemlig virkelig lækre. Det er en kombination af Body Lotion og selvbruner, så det giver en smule farve ved hver påføring. Den findes i to varianter. Nemlig Fair til lys-medium hudtone og en Dark til medium-mørk hudtone. Jeg er blegere end bleg, så jeg holder mig til den lyse.

Min favorit ud af disse fire varianter er "Uplifted+". Duften er lige mig, og så er det bare den der passer bedst til mig og min hud. Jeg har testet det hele, men det er denne jeg har rakt mest ud efter, hvilket jo nok må betyde at det er min favorit. Derudover så har jeg også været ret glad for håndcremen, hvilken jeg vil mene at alle godt kan bruge. Ens hænder føles dejligt bløde og fugtet når man bruger den. Så den kan jeg også godt anbefale.
Tuberne er jeg faktisk også ret imponeret over. Normalt er de runde, men disse er mere ovale og det føles på en eller anden måde mere luksuriøst. Samt at overfladen er mere ru i det så de ligger super godt i hånden. Elsker designet på dem, mere er der vist ikke at sige.

Nu til selve giveawayen. I kan vinde alle 8 produkter på billedet herover PLUS de 3 søde lysestager, som House Doctor har smidt med i puljen. De er simpelthen så fine og har de skønneste farver. Perfekt til Efteråret, men passer så sandelig også ind i nutidens indretnings-stil med kobber, messing og sølv-nuancer. Så mange tak til dem også.

For at vinde denne lækre Hjemme-Spa pulje skal I overholde følgende regler:
● Fortælle mig hvordan en perfekt hjemme-spa-dag ville være for dig.
● Husk at skrive din mail i kommentaren, så jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige vinder.
Held og lykke alle sammen. :D Denne giveaway er åben til og med Fredag d. 30 Oktober og vinderen vil blive offentliggjort Lørdag d. 31 Oktober hvor jeg har endnu en giveaway klar til jer.


Vinderen af første giveaway blev Karina L!
Tillykke! Håber du bliver glad for dit lækre duftlys. HyggeCandles er blevet kontaktet og har fået din mail, så du hører snart fra dem.

51 kommentarer:

 1. Den perfekte spa aften for mig er med nogle dejlige veninder , masser af pige snak til den store guldmedalje.
  En masse starinlys lækkere snaks og et glas kold vin . Og ikke at for glemme nogle lækkere produkter ;)
  Det ville være dejligt at vinde disse skønne Dove produkter til en kommende spa aften ;)
  Min mail : trineepoulsen@hotmail.dk

  SvarSlet
 2. Den perfekte spa-aften for mig ville starte ud med en lækker middag efterfulgt af et langt, varmt bad, hvor hele kroppen bliver skrubbet igennem. Derefter en dejlig ansigtsmaske og bodylotion på kroppen. Til slut vil jeg smide mig i sofaen og se en god film, måske også spise lidt chokolade 🙈
  Krydser, hvad der krydses kan. Sikke en lækker giveaway! Min mail er melaniejunckermclennan@gmail.com

  SvarSlet
 3. Den perfekte hjemme spa dag,må være et badekar fyldt med lækre olier,stearinlys langs kanten,lækker afslappet musik på anlægget og tid til at bare ligge der og nyde det.
  Efterfølgende noget lækkert at smøre kroppen ind i,kunne sikkert lokke manden til en gang massage og så putte mig under dynen på sofaen med en god bog og en kop kaffe :)

  SvarSlet
 4. Glemte lige mailen marialundpedersen@gmail.com ;)

  SvarSlet
 5. Den perfekte hjemme-spa ville for mig en omgang yoga, efterfulgt af nogle lette, sunde snacks og smoothies, som nydes med fødderne i vand og en lækker ansigtsmaske. Evt. nogle gode film og et par dejlige veninder ville også være super! :D Og selvfølgelig stearinlys, det er næsten et must når den står på afslapning.

  Emmalarsen95@hotmail.com / Emma :)

  SvarSlet
 6. En perfekt hjemme-spa aften for mig, ville være et lækkert fodbad med fodbadesalt, levende lys på bordet, ansigtsmaske, leave-in hårkur, en varmepude om nakken, noget godt musik. Bagefter nogle gode produkter til ansigtet.
  Jeg ville elske, at vinde disse produkter! :)

  Min mail: juliestrube92@hotmail.com

  SvarSlet
 7. En perfekt hjemmespa for mig ville være noget dejlig musik som beroliger mig - som Andres Bocelli, Josh Groban eller Simone Egeriis - hvor jeg nyder et dejligt varmt bad, men jeg bruger alle mulige produkter som conditiner, scrub, you name it! Derefter skal der en maske på og efterfølgende nusses med renseprodukter, men jeg har lidt starinlys tændtt (super lækkert! Gerne Ikea's duftlys med æble, mmmh!) og så et dejligt glas isvand til mens jeg slapper af med at ordne fusser og hænder mens musikken stadig spiller! Aaaah <3

  SvarSlet
 8. Jeg ville bruge dagen på min helt specielle veninde majbritt ❤️ hun forstår mig altid og støtter mig, det elsker jeg hende for 😊 men jeg ved også at hun til tider har det meget hårdt fordi hun er meget selv med hendes 2 små krudtugler..! Så jeg ville forærer alt mig opmærksomhed til hende denne dag så hun kan føle hun er vigtig og værdsat 😍 for det er hun også selvom hun sjældent føler det ❤️

  Min mail: Natasja.paldan@icloud.com

  SvarSlet
 9. Den mest perfekte hjemmespa er følgende.

  (Havde jeg et karbad ville jeg gå i et sådan..)
  Men jeg ville tage et dejligt afslappende og varmt bad. Komme hårkur i, scrubbe krop og ansigt. Så ville jeg lave en dybderensende maske, når jeg kom ud af badet.
  Masser af bodylotion, og skøn creme i ansigtet. God hårolie.

  Fødderne i en balje, og blødgøres. Skrub godt med noget scrub og herefter så en super god creme.

  Herefter får hænderne og neglene en ordentlig tur, med scrub, cremer og olie.

  Og afslutningsvis ville jeg lakere negle på både hænder og fødder.

  Hvis man så er alene hjemme, og kan fyre op for yndlingsmusikken, duftlysene, og drikke kaffe i baljer ;) Så er dagen fuldendt. Ja - måske skulle der lidt mere vand til, men altså...

  Det kunne jeg godt tænke mig. Og jeg er vild med Dove produkter, så de er mere end velkomne herhjemme.

  Christina - krumme.rand@gmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg tror egentlig at jeg mest er til sådan en selvforkælelsesaften helt for mig selv. Bare stille og roligt (mens mand og barn sover), masser af god musik, måske et glas rødvin, lidt mørk chokolade og så bare arbejde mig igennem hele kroppen. Bad, en god scrub, hårkur, ansigtsmasker, serum, olie, negle, fødder, hele baduljen :)

  Hilsen Mie
  miekrumme(a)hotmail.com

  SvarSlet
 11. En masse lækker slik og frugt :D.Starte med et dejlig fodbad og ansigtsmaske og derefter hører et afspændings "bånd" og slappe helt af :).

  Colleandresen@gmail.com

  SvarSlet
 12. En perfekt forkælelsesaften for mig ville bestå af et lækkert bad, prøve forskellige cremer og noget ansigtspleje. Min fødder og hænder ville også få en god scrub og ville slutte af med at lægge en flot neglelak.
  Derefter ville den stå på film med lidt lækkert til. Hunden ville lufte sig selv, for så skulle jeg ikke også gøre det ;-)
  Lækker give away. Krydser fingre for, at jeg er den heldige.

  Hilsen Stephanie
  Min e-mail er sm99_32@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Perfekt spa aften er fred og ro, tid til mig selv, lækre produkter til kroppen og masser af lækre produkter til selvforkælelse ;-)

  SvarSlet
 14. Den perfekte hjemmespa ville være og tænde starinlys i badeværelset, og gå i bad i starinlysets skær, tag ansigtsmaske, en god sukker skrub, en god olie til at smøre mig ind i, også lufttørre :)

  SvarSlet
 15. den perfekte spa dag for mig er en kold efterårsdag hvor det regner og rusker udenfor. Så tænder jeg en masse lys og går under den VARME bruser og får varmen rigtig godt og bruger en masse produkter som jeg elsker og som dufter dejligt. Så tager jeg min lækre store frotte badekåbe på og smører mig ind i lækre produkter og slutter af med en omgang neglelak for at gøre det lidt ekstra lækkert :) - det kunne da egentlig være man skulle gøre det i dag :D

  maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Sådan en dag ville jeg starte med at tage et fodbad, hvorefter jeg vil saltskrubbe min hud inden jeg tager et langt bad. Så vil jeg smøre mig ind i en fed creme og slappe af.

  SvarSlet
 17. Den perfekte spa-aften for mig er, en aften for mig selv, badekarret fyldt op med dejligt varmt vand, med lækker en lækker duft i vandet, beroligende musik, lys, ansigtsmaske, og bare slappe af i badekarret. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Lækker Giveaway.

  Jeg ville smække en ansigtsmaske på og tage et lækkert karbad.
  Bagefter ville jeg smører mig ind i lækker creme, hoppe i noget puttetøj og hygge mig på sofaen.
  Evt med en bog eller en god film og selvfølgelig lidt lækker chokolade og en kop te eller kakao..

  Knus Jeanette - jeakh@youmail.dk

  SvarSlet
 19. Gang i lysene og afslappende musik er altid en god start!

  kirkeskolen@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Lækker præmie!
  Det perfekte spa-dag for mig er en gråvejrsdag, hvor vejret indbyder til hygge. Et fuldt badekar, hvor jeg kan ligge og dase til lækkert musik og blive helt opløst og bagefter smøre mig ind i lækre cremer og olier. :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Et langt, dejligt varmt bad efterfulgt af en kop te og rent sengetøj :D haha...


  //maja3012(a)hotmail.com

  SvarSlet
 22. En perfekt spa-dag hjemme for mig, er når jeg har lidt ekstra tid til mig selv. Når jeg har en time eller to, til at tilsidesætte hele verden, og for en stund være totalt optaget af at forkæle mig selv. Man er jo trods alt sin egen bedste ven og den man altid er sammen med... Derfor tror jeg på at for at kunne give til andre, må man først og fremmest være i balance selv. Det hjælper sådan en spa-dag med et ordentligt skud selvforkælelse gevaldigt på. Min mail er melgaard.r@gmail.com. Krydser fingre

  SvarSlet
 23. Hvor er jeg glad for at have vundet den første give-away, tusind tak! :D
  Jeg har været i kontakt med HyggeCandles, og jeg glæder mig meget til at modtage mit fine duftlys :)

  SvarSlet
 24. En perfekt hjemme spa dag ville for mig starte med et langt bad, og så ville jeg hygge med lækker the, stearinlys, lidt musik og god tid. et fodbad, en ansigtsbehandling. og slutte med at lægge en flot neglelak.
  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
 25. Min perfekte spa dag i en lidt for travl hverdag er, hvis jeg både når igennem bodyscrup, ansigtsmaske og lækker ansigtspleje.
  fam.nyegaard@gmail.com

  SvarSlet
 26. Den perfekte spa-dag for mig er når jeg har ekstra tid en dag til at forkæle mig selv. Det er når jeg har haft en hård uge og virkelig trænger til afslapning. Når der er helt stille og ingen andre hjemme. Og så elsker jeg, når jeg kan forkæle mig selv med nye produkter <3

  qilsus@gmail.com

  SvarSlet
 27. Den perfekt spa-dag for mig ville starte med at sætte afslappende musik på, derefter et bad med Peeling og hårmaske. Efter badet ville jeg bruge en lækker creme og måske en ansigtsmaske :-) Og slutte af med at give mine negle en manicure! Åh så ville jeg være i himlen :-)

  Mvh Caroline Dahl
  c-d-c91@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Aller først skal børnene ud af huset :-) og så ellers en god ansigtsmaske efterfulgt af en varmt laaaaangt bad og til slut en rigtig god creme.

  KH Dorthe billedorthe@gmail.com

  SvarSlet
 29. Kar-bad, levende lys, et godt blad, et glas vin og INGEN forstyrrelser.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 30. Oh, for mit vedkommende involverer den perfekte spa-aften for mig duftende lys, varme, damp og berøring af en eller anden art! ;) Altså, massage og scrub og i det hele taget PLEJE af kroppen og huden og deslige. Så GID jeg havde et badekar, egentlig, for så ku' man tage sig en slapper, mens man blev helt blød i det :)

  kh Mai /maiodgaard(a)gmail.com

  SvarSlet
 31. Den perfekte hjemme spa-dag vil starte med familie-brunch, og så en rask gå-tur nede ved Amager Strand. Efter masser af frisk luft vil det stå på et langt, meget varmt bad med duftende produkter. Dagen vil slutte med en lækker massage fra min lækker kæreste

  Teme@kilroy.net

  SvarSlet
 32. Den perfekte hjemmespa for mig er svær at definere.. Er alt for dårlig til at forkæle mig selv i en stresset hverdag hvor jeg ofte tænker mere på andre end mig selv, så har aldrig prøvet en rigtig hel dag med selvforkælelse. Dog skulle det helt sikkert prøves hvis jeg vandt disse lækre produkter! Så ville jeg starte dagen du med at inviterer veninderne på morgenmad, så skulle vi hygge og spille spil for derefter at prøve alle produkterne :). Menuen imens skulle stå på frugt med chokolade, nødder og kage..
  Aftnen skulle slutte af med enten en tur i biografen eller filmhygge!!
  Det er opskriften på en hyggelig hjemme-spa dag for mig.
  Glæder mig til også i fremtiden at læse med på din blog!
  Krydser fingre for heldet er med mig
  Louise O

  SvarSlet
 33. Den perfekte spa-dag for mig er afslapning på sofaen med en ansigtsmaske og en rigtig tøsefilm, derudover at lægge neglelak og pleje alle de andre ting jeg ellers ikke får tid til i min travle hverdag

  leamaria-6@hotmail.dk

  SvarSlet
 34. Jeg elsker at holde spa-dag hjemme. Tænder en masse duftlys ude i badeværelset og sætter lidt musik på. I badet bruger jeg en skøn bodyscrub og efterfølgende en lækker velduftende bodylotion eller olie.
  Mvh Mia F
  mia.henriette75@gmail.com

  SvarSlet
 35. En perfekt spa-dag for mig ville bestå af ansigtsmaske, fodbad, stearinlys, pyjamas, tæppe, en god bog og varm kakao!

  Gnuffi@hotmail.com

  SvarSlet
 36. En dejlig hjemmelavet scrub med rørsukker og mandelolie. Karbad gerne brandvarm så det tager alle spændinger. ama(at)grafvika.dk

  SvarSlet
 37. Den perfekte spa dag er en dag, hvor jeg har været fysisk aktiv, måske med havearbejde og så tager tid til at bruge skrub i badet og en luksuscreme bagefter. Dagen sluttes af med et langt fodbad foran tv :-)

  KH Lis - svalen7900@live.com

  SvarSlet
 38. Perfekt hjemme-spa for mig, er sammen med min bedste veninde og så først et langt varmt bad (det gør vi dog hver for sig), så håret kan blive vådt og porerne i huden åbne sig. Så en god hårkur i håret, samt ansigtsmaske på og sidde med dette, til det har fået lov at virke. Ud i badet igen og skulle det hele ud, afslutte med koldt vand så porer og skællag lukkes. Måske ordne negle og lægge neglelak, bruge nogle gode cremer og se en sjov film, mens man spiser en masse lækre frugt-snacks og måske hygger med lidt asti :D

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

  SvarSlet
 39. Jeg har verdens mindste københavner-badeværelset, så det er svært at lave rigtig hjemmespa, til gengæld har mine forældre badekar i deres sommerhus, så når jeg er deroppe elsker jeg at tænde en masse lys og sidde i badekaret og føle at jeg rigtig slapper af

  SvarSlet
 40. Den perfekte spa dag for mig er først og fremmest RO. Send manden og børnene ud af huset. Tænd nogle stearin lys, sæt noget god musik på, og så er vi igang :-) Først en fuld bodyscrub, derefter et dejligt karbad med skøn duft tilsat. En lækker fugtmaske kan også påføres, mens du sidder i badet og bare slapper af. Måske et lille glas ASTI :-) Derefter en god body butter og så bare på sofaen med en dejlig morgenkåbe !! God fornøjelse. Kh mette Lynghøjen, kmlynghoejen@os.dk

  SvarSlet
 41. Den perfekte hjemmespa, skal indeholde god musik, fodbad, en maske, lækker scrub eller bodyshower, en god body lotion, ansigtspleje og fodpleje og vigtigst af alt god tid.
  Har haft en lidt turbulent tid så jeg burde snart afsætte tid til det
  badensgade21@gmail.com

  SvarSlet
 42. den perfekte hjemmespa indeholder stearinlys, god musik, veninder og en masse olier og cremer
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 43. Jeg tror faktisk aldrig at jeg har lavet en hjemmespa-dag for mig selv :o

  Men jeg tænker hygge, varme drikke, lette snacks, pleje af sin krop fra top til tå, og så til sidst skønhedsgørelse i form af neglelak eller lignende :D

  rikkestavski@gmail.com

  SvarSlet
 44. Perfekt spa-dag... Jeg tænker langt bad, maske, en god bog, stearinlys, sushi og bare generelt god tid og ro omkring mig.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 45. Den perfekte spa-fag ville nok være, hvor jeg lakerer negle, tager ansigtsmaske på, læser en god bog og ellers bare forkæler mig med selv med alverdens ting og sager.

  nannalykkekristensen@hotmail.com
  - held og lykke til alle!

  SvarSlet
 46. Den perfekte spa dag...
  Et dejligt langt karbad (med olie i), med stearinlys og en kop chai latte, rolig musik, hårmaske, ansigtsmaske, barbering, en dejlig skrub på hele kroppen. Bagefter den dejlig nyvasket morgenkåbe, olie i håndklædetørt hår, en fed ansigtscreme, en god body lotion eller olie.

  Krydser fingre for denne lækre give-away.
  Emmaschifter@live.dk

  SvarSlet
 47. Min perfekte spa dag skal holdes med min rigtig gode veninde. Vi bliver aldrig færdig med at snakke. Bobler skal der til, dem er vi ret gode til. Helst den søde Asti. Vi skal have renset huden og lagt ansigts masker som kan virke mens vi tager et fodbad. Derefter må det være neglenes tur efter alle kunstens regler og selvfølgelig skal neglene have farve. Så skal der plukkes øjenbrun og lægges makeup og kender jeg os ret, bliver vi nød til at gå ud og spise en god frokost.

  millemillea@gmail.com

  SvarSlet
 48. Min hjemmespa er på en fridag, hvor jeg vil starte med et langt varmt bad med bodyscrub og hårkur, derefter rense og smøre ansigt og krop godt. Efter jeg har behandlet min krop godt vil jeg ligge mig med netflix og slappe af :)
  ditte.helbo@hotmail.dk

  SvarSlet
 49. Den perfekte spa dag, er en dag med mig selv! Først et dejligt varmt bad, og så i jumpsuiten, med det våde hår strittende til alle sider. Så et dejligt langt fodbad, med en god creme, en masse stearinlys, og en god bog. Pt er jeg i gang med psykiatrien og det hvide snit i Danmark i 1900-tallet, så det ville være oplagt at færdiggøre den, indsmurt i lækre Dove produkter:
  Mail: camilla_madsen_2405@hotmail.com

  SvarSlet
 50. Den perfekte hjemme spa dag er tid for mig selv masser af ro og hygge og lækre produkter. Rigtig selvforkælelse :)

  Jane_mig@hotmail.com

  SvarSlet
 51. Uhhh, det lyder fantastisk - og lige hvad min efterårsstramme hud kunne trænge til.

  Spadag derhjemme: Først en blød scrub til ansigt, hals og det øverste af brystkassen. Derefter en ansigtsmaske - elsker at tøffe rundt helt hvid i krydderen ;-) . Når den er skyllet godt af, er tiden kommet til en serum. Tilsidst vil jeg smøre ansigt, hals over det øverste... ind i min cremeblanding af kamelmælk, aloe vera og andre gode ting, som jeg har købt med hjem fra Egypten. Det skal helst foregå ud på aftenen, så huden kan få lov at slappe af og hvile og trække alt det gode til sig i løbet af natten.
  Når jeg så er færdig med ansigtet, så når jeg ikke mere den dag ;-)!.

  Vh Åse (aaselejboelle@gmail.com)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)