Ny stor palette til samlingen

Ja så modtog jeg min 100 piece palette fra ELF og jeg må sige at jeg er meget overrasket ovet hvor stor den faktisk er.. havde jeg ikke regnet med.. og I kan se her størrelsesforholdet af den og min 88 shimmer palette..

Lækre farver faktisk.. nogle af dem er ret svære at få farve fra, men så skal man bare voldtage den lidt med penslen.. Hehe..
Men I får lige lidt eksempler på farverne herneden under..Desværre er der ikke plads til at jeg skriver numre på selve paletten, så derfor har jeg gjort det på dette billede.. Det er altså rækkerne 1-10 jeg har lavet prøver af på armen.. så håber I kan se jer frem til hvor på paletten farven kommer fra..


3 kommentarer:

 1. Det kunne da være man sgu tag et kig på E.L.F's side :D

  SvarSlet
 2. Uuh hvor jeg bare glæder mig til at få de ting fra ELF jeg har bestilt. Det er første gang jeg prøver noget derfra, så håber det går godt. Har også bestilt den her palette xD
  http://broken.alizay.dk/ (du har ikke en kommentar mulighed hvor man bare kan skrive URL, så du får den her xD)

  SvarSlet
 3. Rikke Simone - Det synes jeg helt klart du skulle gøre.. (; Elsker deres produkter og så er det pisse billigt..

  Christina - Du har god grund til at glæde dig.. det er en fantastisk side med fantastiske ting.. Jeg har bestilt derfra en del gange efterhånden og jeg har altid modtaget de rigtige varer og alle sammen hele.. hehe.. Hvad har du selv bestilt denne gang?

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)