Planer for lejligheden

Jeg har efterhånden lidt planer for lejligheden som jeg i næste uge vil starte på - altså dem jeg selv kan fikse. (;

Badeværelset


Herude vil jeg gerne have lavet et eller andet på væggen. Ved endnu ikke hvad det skal være, men jeg finder nok på noget. Derudover ville jeg meget gerne have det renoveret med nyt gulv osv, men det får man ikke gjort imens man bor i lejligheden, så dét stinker lidt. Noget rigtig øv, men jeg overlever, det er jo ikke fordi det er et 80'er look derude.

Køkkenet


Køkkenet er faktisk som det skal være. Ville gerne have en lille nips til vinduet og måske lidt krydderurter til bordet, men tror ikke Cosmo ville lade det være i fred, så køkkenet er færdigt.

Soveværelset


Herinde bliver jeg nok aldrig færdig. Men jeg drømmer om at få mig et hvidt klædeskab, et hvidt skoskab, en hvid kommode og så en sovesofa. Men de ting får jeg aldrig råd til, så indtil videre udnytter jeg de ting jeg har herinde så godt som muligt.

Gangen
Herude er der en del ting der skal laves. Min far skal hænge to væglamper op samt et ur som jeg fik i julegave, og det håber jeg han snart får tid til. Derudover skal gulvet males. Jeg ved endnu ikke hvilken maling jeg bruger, men jeg ender nok med at prøve mig frem, men det bliver i hvert fald hvidt så der kommer lidt mere lys derud. Der er ret mørkt.

Stuen


Herinde vil jeg gerne have anskaffet mig 3-4 store grønne planter til gulvet samt få malet. På den ene væg ønsker jeg at dekorere med min egen stil, men ved ikke om det er tilladt.
Derudover har jeg planer om at jeg vil finde 4 forskellige træstole med høj ryg og uden armlæn som så skal males hvide og have samme stof på sæderne. Og så skal bordet skiftes ud med et virkelig flot træbord som også skal males hvidt. Jeg er lidt træt af de sorte stole da de ikke rigtig passer ind og så er glasbordet ikke lige min stil nu hvor jeg er gået over til at holde mig til det lyse og rene. Så bord og stole bliver sat til salg når jeg finder deres erstatning, så jeg skal et smut ned forbi genbrugsbutikken i vinterferien og håber at søs vil med derned.
Lidt flere søjler til forskellige ting ville jeg også gerne have, men ved ikke hvor jeg skal finde dem henne, da vi her i byen ikke har butikker der sælger sådan noget. Rigtig øv. Så hvis der er nogen der falder over noget, så må I meget gerne sige til. (:

3 kommentarer:

 1. Du har virkelig en flot lejlighed! Kan rigtig godt lide din stil og ligesom mig selv, kører du også med grønne farver :)

  SvarSlet
 2. De forskellige sorte rammer som du har hængende over dit fjernsyn, hvor har du dem fra? Jeg leder nemlig efter nogle i den stil, men indtil nu har jeg ikke haft heldet med mig :)

  SvarSlet
 3. Cam - Tark.. (; Ja jeg elsker grøn.. Hehe..

  ScrapBook1993 - Jeg har købt dem i henholdsvis Super Brugsen og Føtex.. ved ikke om de har dem nu, men de har dem på tilbud flere gange om året har jeg lagt mærke til..

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)