Cupcakes (muffins)


Ja. Havde jo besluttet mig for at lave cupcakes i dag, men de havde ikke ret meget af det jeg skulle bruge til det, så de ligner desværre ganske alm. muffins. Øv altså. Men fik alligevel lavet nogen i dagens anledning og så en enkelt med snefnug.


.o( Følg min blog med RSS )o.

4 kommentarer:

  1. Hvor er de søde! :) Kunne være man skulle over og købe noget i brugsen også ;)

    SvarSlet
  2. Hvor er de søde Anne-Mette:D

    SvarSlet
  3. Mange tak, jeg synes også de er super, der er en hæl på dem af en lidt underlig art, men de er super gode at have på. Synes du skulle prøve at kigge på http://www.ebay.co.uk/ der er faktisk en del billige derinde, jeg er be så kræsen, at jeg ikke kunne vælge :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)