Genbrugsguld


Jeg har disse super lækre vinglas i 3 forskellige størrelser og jeg elsker at de er lidt anderledes med deres sorte fod. Og det jeg vil frem til med dette indlæg er, at jeg for efterhånden ret længe siden var i genbrugeren her i byen - som forresten ikke er noget specielt da man sjældent finder noget brugbart derinde - men jeg var faktisk ret heldig den ene gang. Jeg fandt nemlig disse:
Vinglas med sort fod og så er de 6-kantet. ELSKER DEM!!!! Der var dog desværre kun 4, men jeg måtte bare have dem. (:

.o( Følg min blog med RSS )o.

3 kommentarer:

 1. Ej hvor sjovt, dem har jeg også :)

  SvarSlet
 2. Hej:) Jeg forstår godt du elsker dem, jeg har selv nogen af de 6 kantede og søger stadig flere:)Men ved du om dine er hvidvins størrelse eller rødvins størrelse?

  SvarSlet
  Svar
  1. De er ikke vildt store, så tror det er hvidvins-glas. (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)